Élet-Stílus

Vera Wang elárulta, hogy mit iszik unikornisok vére helyett, amitől 74 évesen is maximum negyvennek néz ki

Az összefüggést érdemes kételyekkel kezelni.

Többször is hüledeztünk már azon, hogy a hetvenes éveit taposó Vera Wang minek köszönheti, hogy szinte úgy néz ki, mint egy huszonéves, de most megkaptuk a választ.

A 74 éves divattervező évek óta lenyűgözi rajongóit fiatalos megjelenésével és ránctalan bőrével (még ha utóbbi retusálásnak is köszönhető), és végre valahára a Daily Mail felfedte a titkát is:

Vodka, fánk, McDonald’s.

A divattervező állítólag minden nap eszik a gyorsétteremben, a fánkokért rajong, azt pedig már évekkel ezelőtt is nyilatkozta, hogy a vodkakoktélok is hozzájárulnak fiatalságához. A fenti hármas kombó mellett Vera Wang bevallotta, hogy feltehetőleg más ok is állhat fiatalos külseje mögött:

„Alapvetően egész életemben dolgoztam, szóval ez tényleg a munkáról szól. Szerintem a munka tart fiatalon és ösztönöz.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Munkája mellett pedig felnevelt két lányt, és a velük való elfoglaltság szerinte szintén hozzájárult egészségéhez, valamint a pihentető alvást is fontosnak tartja. És tán a legfontosabb:

Nem foglalkoztat, hogy hogyan nézek ki. Nagyon szenvedélyesen szeretem a munkámat, a barátaimat, a lányaimat… Úgy értem, teljes az életem.

Mindemellett Wang arról is mesélt, hogy tart az öregedéstől, és az azzal járó beskatulyázástól. Nem érzi magát idősnek, és továbbra is dolgozni szeretne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik