Élet-Stílus

Élete legrosszabb éjszakáját töltötte egy vietnámi alvóbuszon a tiktokker

Ennél kellemetlenebb élménye ne legyen.

Egy brit tiktokker megosztotta követőivel, hogy a testvérével együtt Vietnámban tett nyaralásuk során élete egyik legrosszabb éjszakáját töltötte el egy alvóbuszon – írja a Daily Mail.

Az egészség és wellness témákról posztoló nő videóját egy hét alatt 3,5 milliószor játszották már le, ami arra enged következtetni, hogy követőit is megdöbbentették a buszon tapasztalt áldatlan állapotok. (Hasonlóan kellemetlen élményt az a kisfiú élhetett át, akit az éjszaka közepén megharapott egy kígyó, de annak a nőnek sem lettünk volna a helyében, aki arra ébredt álmából, hogy egy medve nyomkodja a csengőjét.)

Mia Challiner még utazás közben ragadott kamerát, ahol elmagyarázta, hogy bár nagyon várta, milyen élmény lesz egy alvóbusszal utazni, a valóság nem találkozott az elvárásaival. A tiktokker bátyjával együtt utazott Vietnámon belül Hanoi városból Hội Anba, ahol a nagyjából 20 órás út elején még szórakoztatónak találták a hálófülkéjük kialakítását. Challiner azonban hamar ráébredt, hogy behúzott térdekkel kell utaznia, miután a busz nem az ő magasságához lett kialakítva, ami önmagában is elég kellemetlenséget okozott. Ezt tetőzte, hogy egész út alatt nem mert vizet inni, miután a buszon nem volt mellékhelyiség, valamint az éjszaka közepén arra riadt, hogy egy férfi üvöltözik a busz folyosóján.

@miachalliner I was going a little delulu after 20hrs without drinking anything @MiloC ♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

Mia Challiner az események összegzésekor megosztotta, hogy összesen két órát aludt az út során, és azt is fel kellett ismernie, hogy hiába vitte magával a bőrápoláshoz használt eszközeit, naiv volt, mikor azt gondolta, hogy a rázkódó buszon fogja tudni őket használni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik