Élet-Stílus

A 77 éves Cher elismerte, hogy még ő is megérzi a 40 év korkülönbséget párkapcsolatában

Marc Piasecki / WireImage / Getty Images
Marc Piasecki / WireImage / Getty Images
De boldogok.

Nemrég írtunk Cherről, mikor feltette a kérdést, hogy vajon mikor fogja magát öregnek érezni, és megosztotta rajongóival, hogy egyáltalán nem érti a kora körüli felhajtást. A nagyjából egy éve tartó párkapcsolata pedig ugyancsak arra mutat, hogy az énekesnő nem különösebben foglalkozik az idő múlásával.

A nála alig 40 évvel fiatalabb szerelmével, Alexander „A.E“ Edwards-zal még tavaly novemberben vállalta fel kapcsolatát Cher, és bár tavasszal felröppentek olyan pletykák, hogy a pár szakított, ez a jelek szerint nem volt több egy mosolyszünetnél.

Az énekesnő nemrég a People magazinnak mesélt magánéletéről, ahol elismerte, hogy négy évtized az mégiscsak négy évtized, de ez nem befolyásolja azt, hogy mennyire boldognak érzi magát párja mellett.

Néha beszélek hozzá, és fogalma sincs, hogy kiről beszélek. A minap azt kérdeztem: „Tudod, ki az a, nem is tudom, Clark Gable?”. Azt mondta: „Igen, persze”, de a legtöbb utalásom nem érti. Rám néz, és azt mondja: „Én még akkor meg sem születtem”.

– nyilatkozta Cher, hozzátéve, hogy bármit meg tudnak beszélni a 37 éves rapperrel, akinek szerinte remek humorérzéke van, és a legaranyosabb fia a világon.

Mielőtt Alexander „A.E“ Edwards a pop dívával randizott volna, Kanye West exével, Amber Rose-zal alkottak egy párt, akivel közös gyermekük is született – elválásuk egyik oka, hogy a rapper állítólag 12 nővel is megcsalta akkori kedvesét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik