Élet-Stílus

Szakított Cher és 40 évvel fiatalabb pasija

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Alig fél évig tartott a románc.

A TMZ információi szerint nemrégiben pont került Cher és Alexander „AE” Edwards csupán néhány hónapig tartó, mégis nagy nyilvánosságot kapó kapcsolatának végére. A 76 éves énekesnő először múlt novemberben vállalta fel 37 éves rapper párját a közösségi oldalán, akkor a köztük lévő, majdnem négy évtizedes korkülönbségről így nyilatkozott:

Mint mind tudjuk, nem tegnap születtem. Amit biztosan tudok, hogy soha semmire nincs garancia. Amikor hozol egy döntést, azzal kockázatot is vállalsz. Én mindig kockáztattam, ilyen vagyok.

Edwards gyémántokkal kirakott gyűrűt ajándékozott kedvesének karácsonyra, ami miatt felröppent az eljegyzés híre is, ez azonban soha nem bizonyosodott be. A páros márciusban megejtette első vörös szőnyeges debütálását is, ekkor még ölelkezve, nevetve pózoltak a fotósoknak.

Cher egyébként korábban kétszer volt házas, A.E. pedig nem sokkal azelőtt, hogy összejött az énekesnővel, még Kanye West, Wiz Khalifa és Machine Gun Kelly exével, Amber Rose-zal járt, egy közös kisfiuk is született. Szakításukhoz az vezetett, hogy a rapper állítólag 12 nővel megcsalta a modellt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik