Élet-Stílus

Herceg Erika 15 évesen hagyta kiszedni a szemöldökét, az ekkor készült képet most bárki megnézheti

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Plasztikai műtétekről, önértékelési problémákról és gyerekkori traumákról is beszélt.

Herceg Erika a Blikk TV vendége volt, a videós interjú során a plasztikai műtétek is szóba kerültek. Ekkor az énekesnő kilencedikes korában készült tablóképét egy jelenkori fotóval együtt megmutatták, amiről az X-Faktor előző évadának mentora a következőket mondta el:

Itt 15 éves vagyok. A hülye fejemmel megengedtem a barátnőmnek, hogy kiszedje a gyönyörű szemöldökömet, mert akkor Gwen Stefaninak is ilyen volt. Itt 70 kilós kislány voltam, a másik képen 52.

Továbbá elárulta: az arcán nincs átoperálva semmi, csak a szája van feltöltve, és botoxot is szokott használni, mert szerinte az ő korában (35 éves) erre szükség van.

A cicimet megcsináltattam, mert az pici volt. Nem voltam magammal sosem elégedett anno, most már azért benőtt a fejem a lágya, de rengeteg időbe telt. Harmincéves korom után kezdtem el azt mondani, hogy most már elégedett vagyok. Ezt úgy értem el, hogy eldobtam a dohányzást, nagyon ritkán iszom alkoholt, nagyon egészségesen étkezem, odafigyelek a testemre, járok sportolni

– mondta el az énekesnő, hozzátéve: 17 éves korától kezdve külön él és dolgozik, előfordult, hogy két munkahelye volt az egyetem mellett. Mint mondja, annyira nem volt ideje, hogy lefogyott, aztán pedig egészségtelenül próbálta tartani a súlyát egy évtizeden keresztül. Arról is beszélt, hogy sok trauma és fájdalom érte az életben, gyerekként sokat bántották a társai.

A teljes beszélgetést és Herceg Erika 15 éves kori képét a YouTube-on lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik