Élet-Stílus

DWTS: „Nem volt lassú” – Eszenyi Enikő nem értett egyet a zsűri kritikájával

Ördög Nóra szerint „májusi lepkekergetésre” hajazott a produkciójuk.

Eszenyi Enikő és Hegyes Berci egy jive-előadással léptek színpadra a Dancing with the Stars legutóbbi élő adásában: a zsűri 19 ponttal jutalmazta a produkciójukat, leginkább azt kifogásolták, hogy a jive műfajhoz képest lassú volt a tánc.

Ez egy nagyon kellemes, andalító, ilyen májusi lepkekergetés volt a parkban. Az a kicsattanó energia, amit a múlt héten éreztem, és még mondtam is tudod, hogy annyira irigylésre méltó, és tanuljanak a fiatalok is belőle. Szóval azt most nem éreztem. Én is azt gondolom, hogy jól és ügyesen volt kitalálva a sztori, hogy ez a bohókás, bolondos karakter, ez a kicsit csetlő-botló karakter elrejtette azt, hogy a lábak is kicsit csetlenek-botlanak. A jive-nak ezt a húzását nem éreztem benne eléggé

– fogalmazott Ördög Nóra.

Eszenyi Enikő – akinek az értékelések alatt Szente Vajk a vizét is felajánlotta – később azt mondta, egyetért a kritikákkal, de kifejtette, hogy igazából mégsem.

Nem volt lassú. Azzal nem értek egyet, mert a számláló az tudja, hogy mennyivel ment. Szóval nagyon fölemelték, sokkal gyorsabb volt, mint amire próbáltunk. A zene se egy jive-zene

magyarázta a színésznő, majd bevallotta, nagyon izgult, ezért a produkció elejét el is tévesztette.

Eszenyi 2020-ban kirobbant színházi ügye egyébként a napokban ismét felszínre került, ezúttal Ember Márk mondta el a témával kapcsolatos gondolatait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik