Élet-Stílus

Joe Curtisről: Soha nem akarok vele egy szinten lenni, ő a szememben egy senki

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Curtis azt mondta Joe párjáról, hogy olyan egyszerű, mint a barlangrajz.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge voltak a Nyerő Páros legutóbbi kiesői. Bár a többiek szavazata döntött arról, hogy nekik kell menniük, levélben megüzenték vetélytársaiknak, hogy ellenkező esetben feladták volna a versenyt, így mindenképp véget ért volna számukra a játék.

A páros az rtl.hu-nak mesélt a villában töltött 13 napjukról. Hrovatin az interjúban elmondta: biztosak benne, hogy a levelet akkor is átadják a többieknek, ha a többiek őket juttatják tovább.

Belefáradtam ebbe a sok vitába, az ilyen lelki dolgokba, és hál’ Istennek Miki ebben maximálisan partner volt. Ő is megértette és ő is úgy volt vele, ahogyan én – ahogy általában mindig ugyanarra gondolunk –, hogy mi már szerettünk volna nagyon hazamenni

– tette hozzá.

A műsorban Curtis Hrovatin Csengéről és Voksán Virágról sarkos véleményt fogalmazott meg: „Nem a mi szintünk, sem intelligenciában, sem semmilyen szinten” – mondta egy alkalommal a rapper, hozzátéve: „Olyan egyszerűek, mint a barlangrajz”.

Annyira szeretem, mert a barlangrajz legalább négymilliárd évig megmarad, nem? Tehát maradjon is meg! Ahogy ő mondta, hogy nem azon a szinten van… Hát, soha nem akarok azon a szinten lenni, mint ő. Az az szint, amin ő van, az semmi. A szememben senki. Sok-sok kemény mondat elhangzott, csak egyébként semmi igazságalapja nincsen. Ezért mondtam sokszor, hogy nem mindegy, hogy ki mondja. Ha a kedvesemmel nem úgy beszél valaki, onnantól én azzal az emberrel nem tudok szimpatizálni

– mondta Joe, aki a mai napig fenntartja, hogy szerinte Vastagné Domján Evelin nem volt őszinte, amikor arról beszélt, hogy Hrovatinhez hasonlóan ő is párkapcsolati erőszakot élt át korábban.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Joe-ék szerint Vastagné Domján Evelin csak taktikából mondta, hogy őt is bántalmazták
Hrovatin Csenge szerint Domján Evelin mindössze a saját malmára akarja hajtani a vizet, Joe pedig állítja, kifejezetten jól ismeri az embereket, úgyhogy egyetlen apró mimikából is pontosan tudja, mikor hazudik valaki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik