Élet-Stílus

Nyerő Páros: Joe-ék szerint Vastagné Domján Evelin csak taktikából mondta, hogy őt is bántalmazták

RTL
RTL
Hrovatin Csenge szerint Domján Evelin mindössze a saját malmára akarja hajtani a vizet, Joe pedig állítja, kifejezetten jól ismeri az embereket, úgyhogy egyetlen apró mimikából is pontosan tudja, mikor hazudik valaki.

A napokban a Nyerő Páros idei évadának két női szereplője – Varga Miklós Joe kedvese, Hrovatin Csenge és Vastag Csaba felesége, Vastagné Domján Evelin – is előállt történetével, és elmondták: korábbi párkapcsolataikban bántalmazás áldozatai voltak.

Vastagné a műsor hétfői részében beszélt társainak saját tapasztalatairól.

Mielőtt megismertem a Csabit, volt egy párkapcsolatom, ahol ha nem úgy szóltam vagy nem úgy volt a dolog, ahogy ő szerette volna, akkor én is ugyanúgy kaptam, ahogy a Csenge.

Domján azt is elmondta, Vastag Csaba egyszer meg akarta keresni a volt párját, de ő nem akarta, hogy az énekes „lesüllyedjen ugyanarra a szintre”.

Megkerestem volna

– suttogta ekkor sokat sejtetően Vastag Csaba.

A hallottak után Joe-ék a riportszobában mondták el a véleményüket.

Én egy kicsit meglepődtem, amikor Evelin elmondta ezt a dolgot, mert én már az első naptól kitárulkoztam a többieknek, és én úgy gondolom, hogy a reakciók, amiket kaptam – hogy sajnáltak, együttéreztek, kedvesen voltak –, ezzel a saját malmára akarta hajtani a vizet, hogy akkor most ő is beveti ezt a trükköt

– fogalmazott Hrovatin, majd Joe átvette tőle a szót:

Rosszul fogalmaztál, mert nálunk ez nem trükk volt. Viszont egyértelműen lejött. Én úgy gondolom, hogy jól ismerem az embereket, testbeszéd, mimika, reakciók… És nagyon-nagyon furcsa volt. Az a műsírás, ami egy könnycsepp nélkül jött, már eleve furcsa volt. Az is furcsa volt, hogy ha ez így volt, igaz volt és megtörtént, akkor ezt az első játéknál kellett volna elmondani. Én ezt már ilyen manipulációnak, játéknak, taktikának gondolom, és arra viszont ez csúnya, hogy ilyennel visszaél az ember.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik