Élet-Stílus

Britney Spears memoárjában azt írja, annak idején gyógyszert szedett, hogy kevésbé legyen depressziós a bulik másnapján

James Devaney / WireImage / Getty Images
James Devaney / WireImage / Getty Images
Saját bevallása szerint a kemény drogok sosem érdekelték.

A jövő héten jelenik meg Britney Spears A bennem lévő nő című memoárja, melyből nemrég a Page Six kapott meg egy részletet. Az énekesnő ebben arról értekezik, hogy bár a sajtó annak idején igencsak vadnak mutatta be azt az időszakot, amikor Paris Hiltonnal és Lindsay Lohannel bulizott, emlékei szerint a róla szóló cikkek meglehetősen túlzóak voltak.

Mint írja, a kemény drogok sosem érdekelték és alkoholproblémái sem voltak, bulizás után viszont előszeretettel szedte az Adderall nevű amfetamintartalmú készítményt, amit egyébként az ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) kezelésére használnak az Egyesült Államokban.

Beálltam tőle, igen, de sokkal vonzóbbnak találtam ezt a megoldást, hogy így néhány órára kevésbé érezzem magam depressziósnak

– fogalmazott a könyven, amiben azt is bevallja, hogy a húszas évei elején teherbe esett Justin Timberlake-től, az énekes viszont szorgalmazta, hogy Spears az abortuszt válassza, mondván, még túl fiatalok a családalapításhoz.

Kapcsolódó
„Justin nem akart apa lenni” - Britney Spears memoárjában azt írja, abortusza volt a 2000-es évek elején
Kezdetben egyáltalán nem bánta, hogy teherbe esett, Justin Timberlake viszont úgy érezte, nem állnak készen a családalapításra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik