Élet-Stílus

Üvegből készült szexjátékszer buktatta le a betörőt

AndreyPopov / Getty Images
AndreyPopov / Getty Images
Kissé kínossá vált a nyomozás egy betörés ügyében, melyben fontos bizonyíték lett egy üvegből készült műpénisz. Bár az áldozat elveszítette kedvenc játékszerét, azt mondja, megérte a kielégülést, amit akkor érzett, amikor megtudta, hogy elfogták a tettest.

Egy rémálommal ér fel, amikor az ember rájön, hogy amíg nem volt otthon, betörtek a lakásába és kirámolták. Egy nő hasonlóan indult története tragikomédiába fordult, amikor kiderült, hogy az egyik szexjátékszere lesz az ügy egyik legfontosabb bizonyítéka – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Egy Chloe nevű hallgató a Toni és Ryan című, népszerű ausztrál podcastnak írt levelében mesélte el a szokatlan történetet. Azt mondja, amikor hazaért, rögtön látta, hogy betörtek hozzá, mert mint a filmeken, mindenét felforgatták és szétdobálták.

A tettes átkutatta a fehérneműs fiókot is, amiben Chloe egy üvegből készült műpéniszt tartott. A nő nem nyúlt semmihez, mielőtt a rendőrök a helyszínre értek. Később megtudta, jól tette, hogy nem próbálta meg szégyenlősen elrejteni a nyomozók elől a szexjátékszert, a tettes ugyanis hozzáért és az ujjlenyomatok legtisztábban az üvegen maradnak meg.

A nő azt mondja iszonyú kínos volt állni és nézni, ahogy a helyszínelők port szórnak a kedvenc szexjátékára, hogy rögzítsék az ujjlenyomatokat. A műpéniszt aztán bezacskózták és lefoglalták, mint bizonyítékot.

Chloe soha többé nem látta az üvegpéniszt, a tettest azonban az ujjlenyomat alapján elfogták.

Történt nemrég Ausztráliában ennél sokkal bizarrabb eset is. Szeptemberben azért ítéltek nyolc év börtönre egy férfit, mert megerőszakolt egy betörőt, amikor tetten érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik