Élet-Stílus

Az „Emberi Sátán” három ujját távolította el, hogy karmokká alakítsa őket

Bőr alá beültetett szarvak tekintetében már eddig is Guinness-rekorder volt.

Egy brazil férfi amputáltatta három ujját, hogy karmokká alakítsa őket, ezzel is hűvé válva a ráakasztott „Emberi Sátán” becenévhez – írja a Daily Mail.

A 49 éves Michel Diabao Praddo tetoválóművészként dolgozik, és ujjainak eltávolítása nem az első extrém (és minden bizonnyal nagyon fájdalmas) dolog, amit magával művelt. A brazil São Paulo melletti Praia Grande partvidékéről származó férfi jelenleg Guinness-rekorder a legtöbb (eddig összesen 33) bőr alá beültetett implantátum versenyében. A szarvszerű képződményeken túl a férfi testének 85 százalékát tetoválások borítják, valamint körülbelül 60 beavatkozáson eshetett már át. Ezek az ujjcsonkításokon kívül a következőket foglalják magukat:

  • a világon harmadikként eltávolíttatta az orra végét,
  • négy szarv van fejének két oldalán,
  • implantátumok a homloka alatt,
  • eltávolították a fülét,
  • a mellbimbóit,
  • testének egyéb részein túl szemgolyójában is festék található.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michel (@diabao.praddo)

Legújabb projektjét eredetileg „La Garra”, vagyis A karom néven jegyezte, egészen odáig, míg ki nem találta, hogy jobb kezének kis- és gyűrűsujja után bal kezének gyűrűsujjától is megszabadul – így az elnevezés is kapott egy többes számot.

Praddo elmesélte rajongóinak, hogy habozott, mielőtt belevágott volna a beavatkozásba – amiatt aggódott, hogy ez tönkre teheti a tetoválóművészi munkáját.

Eleinte nagyon nehéz volt, de nem tartott sokáig, mire visszatértem a normális munkához. Néha érzek fantomfájdalmat, ami még mindig zavarba hoz, amikor dolgozom vagy valami mást csinálok.

Pradro hozzátette, hogy mindezek ellenére nagyon szeretett volna magán változtatni, és a végeredménnyel is roppant elégedett.

A brazil férfi Démoni Nőnek keresztelt felesége ugyancsak tetoválóművészként dolgozik, így amellett, hogy mindenben támogatja párját, sok saját munkáját is viszontláthatja rajta, és Pradro szeretne felesége mesterműveként tekinteni magára.

Kapcsolódó
Levágta mutatóujját, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli ördög
A tetoválóművész férfi testének 98%-át már átváltoztatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik