Élet-Stílus

Nem tudta, mitől bűzlik úgy a hálószobája, mint egy hal, végül veszélyes magyarázatot talált rá

Akár ki is éghetett volna a lakásuk.

Claudia Anderson a Tiktokon hívta fel a figyelmet egy veszélyes helyzetre, amire első blikkre nem is gondolnánk, ha hasonló történne velünk.

A 26 éves nő férjével együtt pár héten át azt vette észre mindig a hálószobába lépve, hogy valami bűzlik, mintha egy hal lenne ott, de egyszerűen nem tudtak rájönni az okára. Közben nem is mertek megkérdezni senkit sem a környezetükben, mert kínosnak érezték a helyzetet.

Először még vízvezeték-problémára gyanakodtak, de kitakarítottak mindent, a csöveket is átnézték, de nem lett jobb a helyzet.

Úgyhogy rákeresett az interneten, és kiderült

potenciálisan veszélyes elektromos hiba állhat az egész mögött, akár elektromos tűz is kialakulhat.

Felhívta a villanyszerelő sógorát, és a korábban szintén ezt a szakmát űző apósát is, akik megerősítették, a szag mögött tényleg ez az ok rejlik esetlegesen. Az após át is ment azonnal és megvizsgálta a helyzetet.

Végül arra derült fény, meg is mutatta a videójában, hogy a fürdőszoba melletti kapcsoló mögött az egyik vezetékről valahogy lejött a szigetelés és a környező műanyagot olvasztotta már. Ez okozta a szaghatást.

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell #fishysmellinbedroom #electrician #sparky #callanelectrician #firehazard #electricalemergency #bedroom #bedroommakeover #ensuite #fire #firesafety ♬ original sound - Claudia Anderson

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik