Élet-Stílus

Jada Pinkett Smith: Szeretném, ha mindenki tudná, nem csaltam meg Will Smitht

Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Hét éve külön élnek, de hűtlenség nem történt.

Jada Pinkett Smith múlt héten egy tévéműsorban jelentette be, hogy Will Smithszel évek óta külön élnek, bár hivatalosan a mai napig házasok, és nem is terveznek elválni. A színésznő szombaton az édesanyjával beszélgetett a nyilvánosság előtt a párkapcsolatáról, aminek természetét szerinte az emberek teljesen félreértelmezik. Az ET Online szemléje szerint ekkor az is szóba jött, mikor 2020-ban Pinkett Smith saját műsorában közölte a férjével, hogy viszonya volt egy nála közel húsz évvel fiatalabb énekessel, August Alsinával.

Szeretném, ha mindenki tudná, nem csaltam meg Will Smitht, akármilyen szomorúan hangzott is a műsorban a sztori. Ha elolvassák a könyvemet, az segít majd megérteni, hogy miért is történt meg egyáltalán az a beszélgetés a kamerák előtt

– mondta el a színésznő, utalva a héten megjelenő memoárjára.

A három évvel ezelőtti műsorban Pinkett Smith elmondta, a viszony idején éppen szakításban voltak Will Smithszel, mert gondok voltak a házasságukban. A színésznő most azt mondja, a különélés ellenére „egy nagyon szép helyen” vannak a férjével, és ő jelenleg szabadnak és elégedettnek érzi magát.

Egy nagyon békés, boldog helyen vagyok most, és őszintén szólva, szeretem ezt a helyet. Ami Willt és a vele való kapcsolatomat illeti, hosszú különválási időszakon mentünk keresztül, hogy együtt és külön is folytatni tudjuk az utunkat. Úgy tűnik, egy nagyon szép helyre jutottunk el együtt. Szóval boldogságot érzek, amiért eljutottam ide. Életemnek ennek a fejezetében végre boldog vagyok.

Jada Pinkett Smith arról is beszélt, sokáig azért nem vállalták fel párkapcsolati problémáikat, mert meg akartak felelni a közvéleménynek, azonban miután elmentek terápiára, felismerték, hogy ez nem mehet így tovább. Arról, hogy van-e esély rá, hogy valaha újra összejönnek Will Smithszel, a színésznő úgy felelt: mindig egy család maradnak a férjével, és bár eddig nem beszéltek róla, régóta külön vannak.

Az elmúlt két évben rengeteg dolog történt, és Will és én sokat gyógyultunk együtt. Valamilyen szinten visszataláltunk egymáshoz, a köztünk lévő csodálatos, szeretetteljes helyre. Mi egy család vagyunk. Még mi is csak most találjuk ki a dolgokat, ami csodálatos. Eddig is gyönyörű út volt, tele szeretettel.

Smithék 1997 óta házasok, két közös gyerekük született, Jaden és Willow Smith. Bár múlt hétig nem beszéltek a különválásukról, azt már korábban elismerték, hogy nyitott házasságban élnek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik