Szórakozás

Istenes Bence: Valaki feljelentett minket, mert állítólag kivágtunk egy fát

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A műsorvezető és családja éppen vidéken építkeznek.

Istenes Bence vasárnap töltötte fel legújabb vlogját, amiben az elmúlt egy-másfél hónap felvételeit mutatta meg a Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezéséről. A több mint 17 perces videóból egyebek mellett kiderül, hogy valaki feljelentette a műsorvezetőt és párját, Csobot Adélt.

Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát

– magyarázta a tévés, majd megmutatta a kertjükben lévő fákat. Úgy folytatta: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére mennek.

Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!

Istenes Bence azt mondta, nem érti azokat az embereket, akik azt figyelik, a szomszédjuk mit csinál.

Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, hogy észreveszti, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, hogy neki ezt rögtön jelenteni kell. Egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!

Mint kiderült, Istenesék hamarosan beköltöznek épülő otthonukba. A teljes videót itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik