Élet-Stílus

„Öt hét alatt összeforr, aztán újra eltörik, és úgy műtik meg” – Kabát Péter ujjtörése ellenére sem lép vissza a Sztárboxtól

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Csak a boksz után vállalja be a műtétet.

Szilánkosra törte az ujját Kabát Péter, miközben az RTL Sztárbox című műsorára készült. Ennek ellenére nem lép vissza a megmérettetéstől, és készen áll megküzdeni ellenfelével, Rácz Jenővel.

Megkönnyeztem, amikor eltört a kezem. Ennyit készültem, és az utolsó hónapban ez történik… Megpróbálom ezen túltenni magam. Minden nap edzek továbbra is. A jobb kezem erősebb, de most a balt is felhozzuk arra a szintre. Nagyon fáj, de nem érdekel. Ki fogok állni, és meg fogom verni Jenőt

mondta el a Blikknek, majd a rehabilitációról is beszélt:

Három helyen tört el a hüvelykujjam, és el is mozdult, úgyhogy a műtétre biztosan szükség lesz, azt viszont csak a boksz után vállalom be. Elvileg öt hét alatt összeforr, járok kezelésekre, hogy ez minél hamarabb megtörténjen. Aztán újra eltörik, és úgy műtik meg.

Nem csak Kabát sérült le, Árpa Attila például bokáját törte. Hogy ki kivel bokszol majd a műsorban, arról alábbi cikkünkben adtunk hírt:

Kapcsolódó
Sztárbox: Nagy Ervin Árpa Attilával, Berki Mazsi Megyeri Csillával bokszol majd
Az RTL bejelentette, mely hírességek mérkőznek meg egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik