Élet-Stílus

Curtis: Az a problémám, hogy hiába vagyok a legnagyobb színpadokon, akkor is ugyanúgy kokainos leszek

RTL
RTL
Pedig nem az – állítja a rapper, akinek éppen dokumentumfilmet forgatnak az életéről.

Curtis volt a Telex After legutóbbi vendége, a műsorban többek között arról beszélt, hogy akármit csinál, az emberek még mindig a régi énjével azonosítják.

A mai napig az a problémám, hogy hiába vagyok coach, hiába nyertem meg a Celeb vagyok, ments ki innen! műsort egy dzsungelbe bezárva, hiába vagyok a legnagyobb színpadokon, hiába vagyok mindenhol ott időben, akkor is ugyanúgy kokainos leszek. Pedig nem vagyok az. Ezt rám égették

– mondta el a rapper az interjúban, hozzátéve: fájt és máig fáj neki, amikor korábbi állandó alkotótársa, Majka 2018-ban kiteregette a szennyesét a színpadon. Rehabilitációját annak idején a TV2-n tette közszemlére, erről így vélekedik Curtis:

Addig egy forintot sem tettem félre, és ez így tök jó volt. Kijöttem a rehabról, ez pedig egy könnyű pénzszerzési lehetőségnek bizonyult, amit egyből vissza tudtam forgatni a saját életembe. Akkor meg is csináltam a Legismertebb senki című lemezt, ami egyből platina lett, onnantól kezdve dübörögtem.

Azt is elárulta, hogy szintén Legismertebb senki címmel dokumentumfilm készül az életéről, amelyben megszólaltatják a családtagjait, volt újpesti csapattársait és más szakmabelieket is. A film várhatóan jövő decemberben lesz látható a mozikban.

Arra a kérdésre, hogy ha bárkit választhatna ellenfelének a Sztárboxban, ki lenne az, úgy felelt: „Győzikét mondanám, mert most felidegesített ezzel a kamu fradistaságával.” Curtis nemrég a közösségi médiában szólalkozott össze Gáspár Beával, az adok-kapokról alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik