Élet-Stílus

A „borzalmak háza” volt a vérfertőző lengyel apa otthona

Több gyerekétől is születhetett gyereke, rettenetes körülmények között éltek.  

Lengyelországban letartóztatták az 54 éves Piotr Gierasikot és 20 éves lányát, Paulinát, gyilkossággal és vérfertőzéssel vádolják őket, miután a czerniki-i otthonuk pincéjének eldugott lyukaiban három csecsemő holttestére találtak rá. A nyomozók szerint legalább kettő gyerek a vérfertőző kapcsolatukból származott, a harmadik a férfitől és egy másik megerőszakolt lányától – írta a Mirror.

A férfi egy harmadik lánya borzalmas körülményekről számolt be, amik között élniük kellett. Azt mondja, hogy a hűtő el volt előlük zárva, az apa döntötte el, mikor és mit ehetnek. Általában hideg rizst vagy más gabonafélét, míg ő és kedvenc lánya, Paulina jobb ételeket fogyasztott el. Paulinának ruhákat, kozmetikumokat is vett.

Paulina egy cukrászdában dolgozott, apja kopaszra nyíratta a haját, hogy ne tetsszen más fiúknak, a lány állítólag istenként tekintett az apjára. A cukrászdából érkezett a jelzés a szociális szolgálatnak is, hogy mintha terhes lett volna a lány, aki a kilenc napos szabadságáról újra vékonyan tért vissza.

A rendőrség azután kutatta át a házat, hogy a szociális szolgálattól jelzést kaptak, ekkor figyeltek fel a pincéből feltörő bűzre is – írta a Daily Mail, amely arról is beszámolt, hogy a hatóságok impotenciája vezetett idáig, hisz a férfit már ötször kihallgatták az elmúlt 12 évben, de bizonyítékok hiányában, illetve mert a lányok nem tettek rá terhelő vallomást, ejtették az ügyet.

Pedig a falubeliek sejtették, mi történhet a házban, ők jelentették fel többször is Gierasikot. Sokszor nyögések, sikoltozások hallatszottak ki, az apa kézen fogva sétált Paulinával, de nem úgy, mint a lányával, hanem mintha a felesége lett volna, „kedvesemnek” nevezték egymást.

A férfinek elhunyt feleségétől 12 gyereke, nyolc fia és négy lánya született. A letartóztatáskor már csak Paulina élt vele és 24 éves fogyatékkal élő fia, a többiek elmenekültek.

A férfinek volt egy bernáthegyi kutyája is, mely állandóan láncra volt verve, és éheztette, csak 28 kilót nyomot, mikor menhelyre került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik