Élet-Stílus

„Fel volt szakadva a lábamon a hús, mert szétrúgta” – bántalmazó exéről mesélt Hrovatin Csenge

Azt mondja, előfordult, hogy a volt barátjának annyira elborult az agya, hogy később nem is emlékezett arra, mit tett vele.

Varga Miklós Joe kedvese, Hrovatin Csenge nemrég fájdalmas múltjáról mesélt az RTL stábjának. Mint mondta, korábban kétszer is volt párkapcsolata agresszív férfiakkal, és mindössze 16 éves volt, amikor először bántalmazta az akkori barátja. Elmondása szerint volt, hogy a srác agya annyira elborult, hogy utána nem is emlékezett arra, mit tett vele.

Nem mondom, hogy nekem ebben nincs szerepem. Nyilván nekem is van egy olyan habitusom, amit nem minden férfi tud kezelni, de azt mondom, hogy nincs az a pont, amikor hozzáérünk egy nőhöz

– jelentette ki Hrovatin, mire a mellette ülő Varga közölte, hogy rendkívül dühíti a nők, gyerekek, sérült vagy idős emberek ellen elkövetett erőszak, ezért ő mindenkit megnyúzna, aki ilyesmit tesz.

16 éves koromban volt az a legelső bántalmazás, ahol nem értem haza este. Elvette a telefonomat, bezárt a lakásba, és nem tudta anyukám, hogy hol vagyok egész este. Nem tudtam elszabadulni se, mert bezárta rám az ajtót. Fel volt szakadva a lábamon a bőr, a hús, minden, mert szétrúgta… brutális módon. Másnap tudtam megszerezni a telefonomat és szólni anyának, hogy segítsen

– folytatta a műsorvezető kedvese, akit végül az unokatestvére és az édesanyja mentettek ki az exe lakásából.

Hozzátette, feljelentést akkor nem tett, a karmára bízta a dolgot, és a közös ismerősöktől azt hallotta, a férfival valóban el is bánt az élet.

A közelmúltban egyébként a Nyerő Páros idei évadának másik szereplője, Domján Evelin is elárulta, hogy Vastag Csaba előtt volt olyan kapcsolata, amiben a bántalmazás minden formájából kijutott.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik