Élet-Stílus

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Szerintem ha rap, evidens, hogy az ember az elsők között rá gondol

TV2
TV2
A szépségkirálynő kiállt a férje mellett, akinek a közelmúltban a YouTube-on címeztek ítélkező hozzászólásokat.

A múlt héten vette kezdetét a Dalfutár 9. évada, amiben más zenészekkel együtt G.w.M is szerepel. Kulcsár Edina nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében hívta fel követői figyelmét a Hajós András által vezetett műsor új részeire, illetve azoknak eddigi fogadtatására.

Mint írta, büszke feleségként nyilatkozik most meg, aki az elfogadásért harcol, feltűnt neki ugyanis, hogy az évad első része alatt ítélkező kommenteket fogalmaztak meg a férjével kapcsolatban.

Egy embert nem lehet csak azok alapján megítélni, hogy márkásabb ruhákban jár, hogy szereti az ékszereket, él-hal az autókért, vagy éppen gyorsan ment, esetleg elakadásjelzővel állt meg valahol. Ezek mind nem emberi értékek

– fogalmazott Kulcsár, majd úgy folytatta, szerinte az embert maximálisan tükrözi a munkához való hozzáállása, az ilyesfajta folyamatokba viszont gyakran nem lehet belelátni, így eddig a férje esetében sem lehetett.

Szerintem ha rap, akkor evidens, hogy az ember az elsők között gondol rá, feltéve, ha ismeri a munkásságát és tudja, hogy milyen szinteken tud rappelni. Az meg, hogy nézettsége van, szerintem nem negatívum, hiszen ez pont azért van így, mert az emberek a nézettségükkel fejezik ki az előadó számára, hogy szeretik, amit csinál

– tette hozzá a szépségkirálynő, reagálva egy kommentre, melynek írója szerint csak nézettséghajhászásból hívták meg a műsorba G.w.M-et.

Kulcsár a későbbiekben a második epizód alatti kommentekből is mutatott párat, melyeknek írói a korábbi hozzászólókkal ellentétben pozitívan nyilatkoztak a rapperről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik