Élet-Stílus

Szabó Zsófi nem kívánt felelni arra, hogy egy harmadik fél miatt lett-e a vége a házasságának

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Hangsúlyozta viszont, hogy ő sosem volt hűtlen egyik párjához sem.

Hajdú Péter nemrég osztotta meg a közösségi oldalán a Beköltözve legújabb részének előzetesét, melyben Szabó Zsófi lesz a vendége. A műsorvezető a válásáról is mesél majd az adásban, az előzetes szerint viszont arra a kérdésre nem volt hajlandó felelni, hogy egy harmadik fél miatt lett-e vége a házasságának Kiss Zsolttal. Azt mindenesetre nyomatékosította, hogy ő sosem volt hűtlen egyik párjához sem.

A Blikk további részleteket is megkapott a pénteken debütáló adásból, személjükből pedig kiderül, hogy Szabó és Kiss máig nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, a műsorvezető bevallása szerint nagyon szeretik egymást, és minden nap tízszer beszélnek. Arról viszont nem társalognak, hogyan alakul éppen a szerelmi életük.

Ez tabutéma, nem kérdezem tőle, de ő sem kérdezi, mert látja rólam a híreket. Mi nem ez alapján ítéljük meg a másikat. Az, ahogy neveljük Mendelt, anélkül, hogy kifelé mutatnánk, példaértékű. A mai napig reggelente közös videótelefonálással ébredünk, este pedig arra alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, akkor is megy a »mizu, apucika?«, »mizu, anyucika?« A kisfiam édesapja az egyik legfontosabb ember az életemben

– jelentette ki Szabó, aki úgy véli, a volt férje biztosan megbánta már, hogy elváltak, de mint mondja, nála egy bizonyos mennyiség után nem lehet jóvá tenni a hibákat.

Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt… és nagyon erős voltam

– árulta el, majd hozzátette, máig Kiss Zsoltot tartja élete szerelmének.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hajdú Péter (@hajdu.peter.official)

Szabó Zsófi egyébként a múlt héten élő adásban csodálkozott rá arra, hogy Magyarországon is vannak ágyi poloskák.

Kapcsolódó
„Ez van most Magyarországon is?!” – Szabó Zsófi élő adásban értesült arról, hogy hazánkban is vannak ágyi poloskák
A műsorvezetőt sokkolta a tény, hogy a rovar éjszakánként emberi vérrel táplálkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik