Élet-Stílus

Kőgazdag Fiatalok: Csaba azt mondja, azért maradt el az esküvőjük Letivel, mert Ed Sheeran aznap nem ért rá

Állítása szerint tárgyalnak az énekes menedzsmentjével.

A múlt héten ért véget a Kőgazdag Fiatalok, az évad utolsó epizódjából pedig kiderült, hogy halasztódik Leti és Csaba 194 millió forintot kóstáló külföldi luxusesküvője: utóbbi inkább egy Lamborghinit vásárolt magának, amin a menyasszony ki is akadt.

A Blikk megkeresésére Herceg Csaba elárulta, hogy továbbra is jegyben járnak a párjával, akit sikerült kibékítenie, tervezik továbbá az esküvőjüket is.

Szeretném leszögezni, hogy nem azért maradt el az esküvőnk, mert nincs rá pénzem, ha kell. egymás után öt esküvőt is kifizetek. Az ok Ed Sheeran volt, a páromnak ugyanis ő a kedvenc énekese, és nélküle nem akarjuk megtartani az esküvőt, ő viszont nem ért rá. Mivel ez így alakult, úgy voltam vele, akkor ebből az ötszázezer euróból veszek magamnak egy Lambót. Már meg is rendeltem, de fél évet kell rá várni, úgyhogy még nincs nálam

– magyarázta Herceg, hozzátéve: a csapata jelenleg is tárgyal az énekes menedzsmentjével, és úgy tervezik, a nagy napon a menyasszony az említett luxusautóval érkezik majd meg a helyszínre, ahol Ed Sheeran fogja várni, hogy kinyissa neki a kocsi ajtaját.

Nem érdekel ez mennyibe fog kerülni, kifizetem. A párom boldogsága számomra minden pénzt megér

– hangsúlyozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik