Élet-Stílus

Tápai Szabina Kucsera Gáborról: Volt, hogy elment otthonról, én meg pizsamában követtem

TV2
TV2
Azt mondja, sokáig gondot okozott náluk a féltékenység.

Tápai Szabina testvére, Andi jelenleg a Szingli vagy svindli című műsorban keresi a szerelmet. A formátum szerint utóbbi 10 férfival költözik be egy villába annak reményében, hogy megtalálja a szerelmet – és egyúttal elvigye a 20 milliós fődíjat is. A hódítok fele viszont hazudik, ugyanis foglalt a szívük. Nekik a párjaik zöld utat adnak a csábításra, ha ugyanis Tápai a műsor végén egy olyan férfit választ, akit tévesen hitt szinglinek, ő üres kézzel távozik, a csaló pedig a valódi párjával együtt viheti haza a pénznyereményt.

Az egykori kézilabdázó a reality kibeszélőműsorát vezeti, ahol a minap az egyik szereplő kedvese elárulta, nagyon féltékeny típus, és az ő értékrendje szerint minden, ami az ölelés után kezdődik, már hűtlenségnek számít. Erre reflektálva Tápai Szabina elárulta, bár sokáig nem akart róla beszélni, ő is járt már hasonló cipőben – derült ki a Blikk szemléjéből.

Ismerem ezt az érzést. Volt, hogy a férjem elment otthonról, én pedig pizsamában követtem, hogy megnézzem, mit csinál. Sokáig okozott problémát nálunk a féltékenység, a telefonjába is belenéztem. Aztán rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és hinnem kell neki, hogy amit mond, az úgy is van

– magyarázta.

Tápai Szabina egyébként februárban állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Kucsera Gáborral a válás mellett döntöttek. Mint mondta, megcsalás is történt.

A felek megállapodtak abban, hogy a közös gyerekeik kedvéért jó viszonyt alakítanak ki egymással, ami Tápai Andi szerint sikerült is nekik.

Jó látni azt, hogy mennyire jó viszonyba kerültek Gáborral. Valahogy a döntés meghozatala után nagyon intelligensen, nagyon szépen bánnak egymással. Hála Istennek szent a béke, és Szabin is azt látom, hogy kiegyensúlyozott

fogalmazott a napokban.

Kucsera egyébként megnyerte később az Ázsia Expressz negyedik évadát, amibe elmondása szerint is azért jelentkezett, hogy felejteni tudja az elmúlt időszakát:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik