Élet-Stílus

Nyerő Páros: Henry Kettner sérelmezi, hogy barátnője nem mos rá úgy, mint az anyja

rtl
rtl
Ám a beszélgetés felnyitotta most a szemét.

Szívszorító vallomások és könnyek árasztották el a Nyerő Páros villáját a legutóbbi adásban. Míg Domján Evelin Vastag Csaba családja miatt tört ki zokogásban, addig Curtis és Barnai Judit előbbi drogproblémái miatt mesélték el, milyen nehéz hónapokon vannak túl. Sírtak persze mások is: Varga Miklós Joe és barátnője szintén könnyekben törtek ki – majd eztán megérkezett az influenszer Henry Kettner és menyasszonya, Rebeka, hogy előbbi hangot adjon annak, nem mosnak rá eleget.

Anyukám nevelt fel, takarított, minden patyolat volt mindig, amikor gyerek voltam. De nálunk ez sokszor elmaradt, vagy problémánk volt, hogy indultam volna valahova, nem volt tiszta alsógatyám bekészítve, nem volt kivasalt ruhám. Elmondtam neki, hogy anyukámnál láttam, hogy egy nő képes arra, hogy ilyen dolgokat megcsináljon…

„Nincs tiszta alsógatyád soha?” – vetette oda Rebeka influenszer vőlegényének, aki elmagyarázta, pont ide, a villába indultak, mikor gatyát keresett magának otthon, ám nem talált semmit.

Mindenki a saját szokásait hozza otthonról. Én azért csinálom ezt a Henryvel, mert nálunk apa is csinálja azt, amit anya. És én azért szeretném vele ezt.

Joe hozzászólt a témához, szerinte ugyanannyit kell egy párkapcsolatban dolgozni mindkét félnek. Bálint Antónia szintén tanácsot adott Henrynek: soha többé ne hasonlítsa a barátnőjét az anyjához.

A videót itt lehet visszanézni.

Kapcsolódó
Barnai Judit állítja, fel akarták függeszteni csapatában, miután kiderült, hogy Curtisszel jár
A kosárlabdázó sírva mesélt arról, hogyan élte meg, amikor mindenki azt hitte róla, szétszedett egy családot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik