Élet-Stílus

Az UNI Győr elnöke szerint fel sem merült, hogy Barnai Juditot felfüggesztik Curtis ügyei miatt

rtl
rtl
Barnai azt mondja, feltételes módban beszélt egy szándékról.

A Nyerő Páros szerdai adásában Barnai Judit arról beszélt a többi pár előtt, hogy miután kiderült, Curtisszel egy párt alkotnak, a győri kosárcsapatánál, ahol játékosként dolgozik, komoly szankciókat helyeztek kilátásba.

Én akkor Győrbe jártam kosarazni, és egyszer csak úgy keltem föl, hogy a telefonom konkrétan izzott. Mindenki hívott, írt. Nagyon durva volt, úgy, hogy én nem tudtam először, miről van szó. Mindenki szemében az voltam, aki szétszedett egy családot. Hívtak a győri vezetőségtől is, hogy felfüggesztenek a kosárlabdából. Ez volt az egyedüli, ami nekem akkor ugye biztos pont volt az életemben, és oda sem mehettem le. Sőt, ami nagyon durva volt, mondták, hogy drogtesztet is akarnak velem csináltatni

mondta szó szerint az adásban.

A Blikk megkereste az UNI Győrt, Fűzy András elnök úgy nyilatkozott, soha nem érte szankció Barnait amiatt, hogy ki a párja.

Nem történt semmi ilyen. Itt játszott akkor már nálunk jó ideje, fel sem merült bennünk. Abban a szezonban is végigment a szerződése, bronzérmesek voltunk a bajnokságban, és ő volt az egyik legjobb játékosunk. Csak akkor nem játszott, ha megsérült vagy beteg volt. Soha nem mondtuk neki, sőt meg se fordult senki fejében, hogy a magánélete miatt felfüggesszük vagy drogtesztet csináljunk Judittal. Abban az időszakban csak COVID-teszteket végeztünk a játékosokon a pandémia miatt.

Barnai azt mondja, feltételes módban beszélt: „A Nyerő Páros szerda esti adásában feltételes módban, egy szándékról nyilatkoztam, nem tényt közöltem. Mondataimat továbbra is fenntartom, többet azonban nem kívánok hozzáfűzni”.

Turóczi Nikolett, Barnai menedzsere eközben közölte, a sportoló fentebbi mondatait elfogadta a győri klub, az ügyet lezártnak tekintik.

Kapcsolódó
Barnai Judit állítja, fel akarták függeszteni csapatában, miután kiderült, hogy Curtisszel jár
A kosárlabdázó sírva mesélt arról, hogyan élte meg, amikor mindenki azt hitte róla, szétszedett egy családot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik