Élet-Stílus

Madár Veronika a Nyerő Párosról: Ha egy pár egy ilyen műsor miatt megy szét, akkor ott eleve problémák voltak

TV2
TV2
A színésznő szerint sokan nem beszélnek otthon a gondjaikról, amiket a reality feladatai a felszínre hoznak.

Tegnap este startolt el a Nyerő Páros új évada. Az ezt megelőző hatodik szériában tavaly Madár Veronika és férje, Landor Richárd is szerepeltek, közös élményeikről ma a Reggeliben meséltek.

A műsor kapcsán szóba került, hogy a korábbi évadok szereplői közül számos pár kapcsolata is zátonyra futott mostanra: Madárék egyetértettek abban, hogy az ő házasságukra egyáltalán nem volt negatív hatással a verseny, a színésznő pedig kifejtette, hogy szerinte a műsor környezete csak olyan párok között okozhat szakadékokat, akiknél egyébként is akadnak problémák.

Én azt gondolom, tényleg, senkit nem szeretnék megbántani, de ha egy ilyen kaliberű műsor miatt megy szét egy páros, akkor ott eleve olyan problémák voltak, hogy a műsor nélkül is szerintem szétvoltak volna az útjaik

– magyarázta Madár, hozzátéve: szerinte sokan nem beszélnek otthon a gondjaikról, amiket aztán a műsor feladatai a felszínre hoznak.

A közös szereplést illetően Landor elmondta, megterhelő volt a műsor forgatása, sűrű volt a program, de nem sokkal érte őket több inger a villában, mint a hétköznapjaik során, így esély sem adódott arra, hogy az ott történtek hatást gyakoroljanak a kapcsolatukra. Bár a vadászpilóta saját bevallása szerint nem vágyott ilyen jellegű szereplésre, nem kellett rábeszélni a dologra, a feleségével pedig megállapodtak abban, hogy egyszerűen önmagukat adják majd, az ugyanis nem esik nehezükre.

A Nyerő Páros hetedik évadának első részéről szóló kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: könnyekkel, tesztoszteronnal és péniszhelikopteres anekdotával startolt el az új évad
Hétfő este indult az RTL népszerű celebvetélkedőjének hetedik évada, a Nyerő Páros. A nyitóepizódban mindenből kaptunk egy kis ízelítőt, de az igazi reality-drámák még váratnak magukra. Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik