Élet-Stílus

Fényképpel köszöntötte 80. születésnapján feleségét a 26 éves férj

Egy temetőben találkoztak először nyolc évvel ezelőtt – kapcsolatuk egyelőre állja az idő próbáját.

Kapcsolatuk szárba szökkenése után négy évvel mi is írtunk arról a nem mindennapi párról, akik a köztük lévő hatalmas korkülönbség és többgenerációnyi szakadék ellenére úgy döntöttek, egybekötik életüket – és az idő egyelőre úgy tűnik, őket igazolja.

Az amerikai Tennessee-ből származó Almeda és Gary Hardwick 2015-ben házasodtak össze, mindössze két héttel azután, hogy a nő fiának temetésén találkoztak. Almeda akkora már özvegyasszonyként élt, és állítása szerint nem keresett magának fiatalabb partnert, de Gary érkezésével azonnal tudta, hogy ő az igazi. Gary-nek azonban felesége előtt már volt egy nála 60 évvel idősebb nővel kapcsolata, de az akkor 17 éves fiú édesanyja, és Almedával egyidős nagymamája is áldását adta az új kapcsolatra.

A LadBible szúrta ki, hogy a pár közös Instagramjára tegnap feltöltöttek egy fotót Almedáról, melyben Gary a következő nyilvános levéllel köszöntötte szerelmét:

„Boldog születésnapot a világ legcsodálatosabb feleségének! (Szívecske emoji.) A mai nap nem csak rólad szól, hanem sokkal inkább arról, hogy megünnepelhetünk egy ilyen lenyűgöző és igaz nőt, akinek aranyból van a szíve. Én vagyok a legszerencsésebb férj, amiért minden nap melletted ébredhetek. Minden egyes nap a legboldogabb férfivá teszel engem, és én is szeretném, ha a világ legboldogabb nőjévé tehetnélek. (Szívecske emoji.) Megérdemled a világot, és az utolsó leheletemig keményen fogok dolgozni azért, hogy ezt megadhassam neked. A legboldogabb pillanataim azok, melyeket veled együtt élhettem át. Remélem, hogy a mai lesz az eddigi legjobb születésnapod, és az összes meglepetésednek örülni fogsz, szerelmem! (Szívecskékkel körbeölelt mosolygós emoji.) Te vagy életem szerelme, és szívem minden dobbanásával szeretlek téged. (Szívecske emoji.) Igyunk rád, királynőm! (Koronás emoji.)

Boldog születésnapot, babám! (Szívecskés és szívecskékkel körbeölelt mosolygós emoji.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gary & Almeda (@garyandalmeda) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik