Élet-Stílus

Őrülten szerelmes 75 éves feleségébe a 22 éves férfi

A nászéjszakán feküdtek le először.

Gary Hardwick 2015-ben ismerte meg későbbi feleségét, Almedát. Az amerikai férfi (inkább fiú) akkor 17 volt, a nő 70. Egy temetésen találkoztak először, két hét múlva már össze is házasodtak.

Ígérem, hogy feltétel nélkül szeretni foglak (…) amíg csak élek

– írta Gary nemrég, a negyedik házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon. A férfi most 22, a felesége 75.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gary & Almeda (@garyandalmeda) által megosztott bejegyzés, Okt 26., 2019, időpont: 1:53 (PDT időzóna szerint)

Almeda elmondása szerint nem keresett fiatal férfit, egyszerűen így alakultak a dolgok. Amikor találkoztak, évek óta özvegy volt, és már a legidősebb fia, Robert 45 is elhunyt. Épp a fia temetésén látta meg először Garyt. Nem sokkal később találkoztak, a fiú vörös rózsát és karkötőt ajándékozott Almedának a születésnapjára. Két héttel a temetés után már össze is házasodtak.

Az első szexre a nászéjszakán került sor, Gary szerint kapcsolatuk testi része csodálatos.

Az esküvő után beköltöztek Almedáékhoz a nő egyik unokájával, aki 3 évvel idősebb Garynél. A fiatal férj egyébként mindig is az idősebb nők iránt vonzódott, már 8 évesen szerelmes volt a tanárnőjébe, Almeda előtt pedig egy 77 éves – tehát nála 60 évvel idősebb – nővel járt.

Kapcsolatukra minden közeli rokon és barát áldását adta, többek között Gary anyja, aki akkor 48 éves volt, és Almedával egyidős (tehát 71 éves) nagyanyja is.

Az évfordulós üzenetben azt írja Gary:

Mielőtt megismertelek volna, nem tudtam, hogy lehet ennyire mélyen is szeretni valakit. (…) Érted kelek fel minden reggel és keményen dolgozom, hogy megvalósítsuk közös céljainkat, álmainkat. (…) Tökéletes vagy kívül-belül. Nem csak a feleségem, de a legjobb barátom is vagy. Imádkoztam, hogy te legyél a feleségem, és most, négy év múltán elmondhatom, Isten többet adott nekem, mint amiért valaha is imádkoztam. (…) Annyira hálás vagyok a szeretetedért minden áldott nap. Tiszta szívemből szeretlek, Mrs. Hardwick. <3 Örökké a férjed leszek <3.

 

 

 

Elmesélte a 25 éves nő, hogyan jöttek össze egy 62 éves buszsofőrrel
A férfi legfiatalabb gyermeke is idősebb a fiatal menyasszonynál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik