Élet-Stílus

Tápai Andi a számára ideális férfiról: Az, hogy ne legyen ingyenélő, sokkal fontosabb, mint a külső

VIASAT3
VIASAT3
Tápai Szabina húga talpraesett társat keres, aki érzelmi támogatást és biztonságot tud neki nyújtani.

Ma este veszi kezdetét Liptai Claudia műsorvezetésével a Szingli vagy svindli címre keresztelt párkereső reality a VIASAT3-on, aminek Tápai Szabina húga, Tápai Andi lesz a főszereplője.

A formátum szerint utóbbi 10 férfival költözik majd be a villába annak reményében, hogy megtalálja a szerelmet – és egyúttal elvigye a 20 milliós fődíjat is. A hódítok fele viszont hazudik, ugyanis foglalt a szívük. Nekik a párjaik zöld utat adnak a csábításra, ha ugyanis Tápai a műsor végén egy olyan férfit választ, akit tévesen hitt szinglinek, ő üres kézzel távozik, a csaló pedig a valódi párjával együtt viheti haza a pénznyereményt.

Tápai Andi nemrég a Blikknek mesélt arról, hogy számára sem a kor, sem pedig a külső nem elsődleges párkeresés terén, inkább az érzelmi és értelmi intelligencia, valamint a humor és az ambíció az, amivel fel lehet kelteni az érdeklődését.

Ha valaki végignézi az exeimet, látja majd, hogy mindegyik különböző volt, és nem is topmodellek külsőre. Nekem az a fontos, hogy valaki talpraesett legyen az életben, tehát az, hogy ne legyen egy ingyenélő, sokkal fontosabb, mint a külső

– magyarázta Tápai, hozzátéve: szerinte a boldogság nem csak a pénzen múlik, így ő inkább olyan társat szeretne maga mellé, aki érzelmi támogatást és biztonságot tud neki nyújtani.

A személyi edző arról is beszélt a lapnak, hogy a nővérével, Tápai Szabinával korábban nem volt túl szoros a kapcsolatuk, annyira különböző személyiségek voltak, az elmúlt években viszont igazán közel kerültek egymáshoz.

Ez egyrészről annak köszönhető, hogy felnőttünk, mindketten értelmes nők lettünk, másrészről pedig, hogy Szabina anya lett, és ez őt nagyon megfinomította. Annyira, hogy már rám, a húgára is teljesen másképp kezdett el nézni

– árulta el.

Kapcsolódó
Tápai Szabina húga párt keres, és ebből realityt készített a VIASAT3
20 millió a tét, és nagyon csavaros az alapszituáció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik