Élet-Stílus

Tápai Szabina húga párt keres, és ebből realityt készített a VIASAT3

Udvardi Attila / VIASAT3
Udvardi Attila / VIASAT3
20 millió a tét, és nagyon csavaros az alapszituáció.

Hétfőn jelentette be a VIASAT3, hogy a brit Make Love, Fake Love című műsorformátum magyar verzióját képernyőkre tűzik: a Szingli vagy svindli címre keresztelt párkereső realitynek Tápai Szabina húga, Tápai Andi lesz a főszereplője, Liptai Claudia pedig a műsor házigazdája lesz.

10 sráccal költözik be a villába, hogy megtalálja a szerelmet, és vele együtt elvigye a 20 milliós fődíjat, de a hódítók fele hazudik, hiszen nagyon is foglalt a szívük. A svindlerek barátnői – akik távolról figyelhetik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra, abban a reményben, hogy átverhetik Andit, hiszen ha a végén egy olyan fiút választ, akiről tévesen hitte, hogy szingli, akkor a srác és a párja nyerik a pénzt, és ő üres kézzel mehet haza. Abban az esetben viszont, ha főhősnőnk tényleg megtalálja a szingli igazit, vele együtt viheti a 20 milliót

írják a műsor szinopszisáról.

A pároknak kell dönteniük arról, meddig mehetnek el közösen a győzelemért, és ezzel párhuzamosan mi fér bele a hölgyeknek abba, hogy párjaik megpróbálják elcsábítani Tápai Andit.

Októbertől érkezik a műsor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik