Élet-Stílus

Betegen vágott neki a félmaratonnak Széphalmi Juliska, három kilométer után rosszul lett

RTL Klub
RTL Klub
Tipikus Covid-tünetei voltak, de a tesztje negatív lett. Végül a teljes táv felét sikerült teljesítenie.

Széphalmi Juliska a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be Tihanyból, ahol egy futóversenyen vett részt. Mint mondta, az említett félmaraton lett volna az utolsó hosszabb edzése a maraton előtt, a teljes távot viszont nem sikerült teljesítenie.

Az előző napokban nagyon rosszul voltam, ilyen torokfájással kezdődött, aztán nagyon gyenge voltam, alig ettem, hőemelkedésem volt, mindenem fájt, még a bőröm is, tipikusan ilyen Covid-tünetek. De a tesztem negatív lett, ezért bátorkodtam eljönni, hátha valami más, de ez sajnos megbosszulta magát. A harmadik kilométer után éreztem, hogy ez nem fog menni

– mesélte Széphalmi, aki végül gyomorpanaszoktól tartva inkább kiállt a versenyből.

Miközben viszont ülve szomorkodott, meglátta egy régi ismerősét, Bátyai Éva színésznőt, aki ráköszönt. Ez akkora lendületet adott neki, hogy felállt, és folytatta a versenyt: bár a teljes, 21 kilométeres távolságot nem, de annak több mint a felét lefutotta, azaz két körből egyet sikerült teljesítenie.

A célvonalban jelezte, hogy a többi befutóval ellentétben mögötte nincs 21 kilométer, a szervezők viszont így is éremmel jutalmazták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Széphalmi Júlia (@juliska_official) által megosztott bejegyzés

A színésznő kapcsolata egyébként nemrégiben ért véget Kovács Richárddal, a miértekről a múlt héten nyilatkozott.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik