Élet-Stílus

Törőcsik Dani készített tetoválást Muri Enikőnek, hogy le tudja a zárni a múltját

Az énekesnő 2018-ban esett át egy nőgyógyászati műtéten, aminek következtében úgy érezte, elveszített egy darabot a nőiességéből.

Muri Enikő 2019 áprilisában számolt be arról, hogy komoly nőgyógyászati műtéten esett át: egy szűrővizsgálat során egy öt centiméteres, kissé elmeszesedett cisztát találtak a jobb oldali petefészkében, amiről az orvosa kezdetben azt gondolta, akár magától is felszívódhat, öt hónappal később viszont már a duplájára nőtt. Emiatt el kellett távolítani a jobb petefészkét, illetve a bal oldalit is megműtötték, ugyanis ott is kialakult egy ciszta.

Az énekesnő a minap az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy az operáció után úgy érezte, elveszített egy darabot a nőiességéből, a gondolaton pedig éveken át rágódott, nemrégiben viszont sikerült megoldást találnia az elengedésre.

Egyik éjjel sokáig forgolódtam az ágyamban, lapozgattam a Pinterestet, és akkor egyszer csak szembejött egy lótuszvirág, tetoválás formájában. Ekkor tudtam, hogy ez lehet a megoldás! Egy olyan tetoválás, ami szimbolizálja az elvesztés és a remény különleges fúzióját. Azt is tudtam, hogy ezt akárkivel nem csináltathatom meg

– írta posztjában Muri, aki Törőcsik Danihoz fordult az ötletével, akivel tavaly a Nyerő Párosban ismerkedett meg.

Danival és tündéri párjával, Beával, azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Ha az a kapcsolat nem alakult volna így, ez a tetoválás sem készült volna el a mai napig sem. Bejelentkeztem Danihoz, elmondtam neki, hogy mit szeretnék, ő megtervezte, és pár nappal később rám varrta. (…) Amikor Dani elkészült, azt mondtam neki, hogy ezt az egészet általad tudtam magamban lezárni. Ő pedig megköszönte, hogy bíztam benne. Ez az én történetem, és szerettem volna megosztani. Daninak pedig ezúton is újra megköszönni! Hálásan köszönöm!

– zárta gondolatait az énekesnő, aki mint kiderült, azért a tarkójára kérte a tetoválást, mert számára minden a múltat jelképezi, ami nincs szem előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Muri Enikő (@murieniko) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Muri Enikő: Egyszerre vették ki a jobb oldali petefészkemet és a másikból egy cisztát
A 28 éves énekesnő súlyos nőgyógyászati műtéten van túl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik