Szórakozás

Muri Enikő: Egyszerre vették ki a jobb oldali petefészkemet és a másikból egy cisztát

Muri Enikő énekesnő, az X-Faktor második évadának 2. helyezettje. A Story magazinnak adott most interjút, amiben elmondta, nemrégiben súlyos nőgyógyászati műtéten esett át, egy darabig pedig annak is fennállt a veszélye, hogy nem lehet gyereke.

Komolyan veszem a nőgyógyászati szűréseket, mindig jó előre foglalok magamnak időpontot. A tavaly májusi vizsgálatot követően azonban rossz hírt közölte velem: egy öt centiméteres, kissé elmeszesedett cisztát találtak a jobb oldali petefészkemben. A nőgyógyászom akkor még látott esélyt arra, hogy akár fel is szívódhat. Azt javasolta, hogy fél év múlva ismételjük meg a vizsgálatot. Bizakodva tértem vissza öt hónap elteltével, de nagyon rossz hírt kaptam: a ciszta a duplájára nőtt, már tíz centi hosszú lett. Tudtam, hogy nincs más választásom, hamarosan megoperálnak

– mondta az énekesnő, akinek orvosa egy tízes skálán kilencesnek ítélte állapota súlyosságát. Közölték vele, hogy a ciszta mérete miatt egész petefészkét el kell távolítani, illetve az is kiderült, hogy a bal oldali petefészkében is van egy négy centis ciszta.

Az orvosaim arra jutottak, hogy nincs mese, el kell távolítani a jobb oldali petefészkemet és a bal oldali cisztát. Remegve tettem fel a kérdést, vajon lehet-e valaha is gyerekem

– mondta Muri, aki hozzátette, hogy a kétórás műtét óta sem dolgozta fel a történteket, az egészet úgy éli meg, hogy a nőiessége egy darabját távolították el. Az énekesnő egyébként négy hét helyett csak három napot pihent, azonnal színpadra akart állni.

Mivel a szövettani vizsgálat során nem találtak rákos sejtet, élhetem a majdnem harmincasok gondtalan életét, csak még jobban kell figyelnem magamra. Most már nem gátol semmi, készen állok az anyaságra. Két petefészekkel persze nagyobb lenne majd az esélyem a teherbeesésre, de így is meg lehet oldani, a bal petefészkem nagyon erős.

Muri Enikő már beszerezte az első babaruhát
Nem tudta a boltban hagyni, amikor meglátta.

Kiemelt kép: Instagram/Muri Enikő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik