Élet-Stílus

Gelencsér Tímea arról, hogy két kutyát tart otthon: Most értettem meg a többgyerekes anyukák életét

tv2
tv2
Az új kutya örökbefogadásakor közölte az elsővel, hogy emiatt nem fogja kevésbé szeretni.

A Blikk számolt be arról, hogy Gelencsér Tímea (aki nemrég a Spíler TV képernyőjén kapott műsort) eddig meglévő egy kutyája mellé örökbefogadott még egyet. Új Instagram-sztorijaiban, melyet a lap szemlézett, az influenszer így beszélt a kutyatartásról:

Most értettem meg a többgyerekes anyukák életét. Mennyire nehéz igazságosnak lenni, egyenlően bánni, jelen esetben a kutyákkal, de egyébként a gyerekkel. Én azt gondolom, nagyon igazságosan bánok velük, sosem érzékeltetem, hogy egyiket jobban szeretném, mint a másikat, mert ilyen nincsen. Mindkettőjüket imádom. Ha reggel lemegyek, egyik kezemmel simogatom Licsit, a másikkal Fügét. Licsi 7 éve nálunk van, ő megszokta, hogy egyedül van, és nem nagyon érti, hogy most már csak egy kéz simogatja, nem kettő, mint régen.

Gyakran beszél is a kutyákhoz, így például az elsővel közölte, hogy „most lett egy kistestvére” – idézi a lap.

Elmondtam Licsinek, ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretem, hanem hogy lett egy kistestvére, aki eddig nulla szeretet kapott, legyen vele kedves és megértő. Attól, hogy itt van Füge, ugyanúgy szeretem, mint az elmúlt hét évben, csak egy másik kiskutyának is adok szeretetet.

Kapcsolódó
Gelencsér Tímea műsorvezető lesz a Spíler TV-n
Illetve a Dancing with the Stars táncosa, Lissák Laura is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik