Élet-Stílus

Gelencsér Tímea műsorvezető lesz a Spíler TV-n

tv2
tv2
Illetve a Dancing with the Stars táncosa, Lissák Laura is.

A TV2 sportcsatornájának műsorvezetői csapatához csatlakozik Gelencsér Tímea, Szedmák Zita és Lissák Laura

– írja friss közleményében a TV2 Csoport. Új műsort is indítanak: mint fogalmaznak, a Sunday Stadium egy kéthetente jelentkező tematikus talkshow lesz.

„A Sunday Stadium vendégeiként az ország eredményes sportolói, a hazai sztárvilág sportos személyiségei és élszurkolói vitatják meg a hét kiemelkedő sporteseményeit, sporthíreit és pletykáit. Az október 1-től jelentkező, közel kétórás élő műsor házigazdája Gelencsér Tímea és Bognár Domokos, akik a komoly sportvitákon túl ügyességi és elméleti játékokkal is várják a stúdióba érkező sztárokat”.

Gelencsér Tímea azt mondja, mindig vágyott arra, hogy sportműsort vezethessen:

Mindig is szerettem volna sporthoz kapcsolódó műsort vezetni, nagyon tetszik a Sunday Stadium tematikája, hogy egy kicsit lazább hangvételű a műsor. Követtem eddig is a sportvilág híreit, eseményeit, mostantól pedig egy szórakoztató talkshow keretein belül meg is vitathatom azokat. Nagyon izgatott vagyok az új kihívás miatt, izgulok, hiszen mégiscsak ez lesz az első képernyős műsorvezetésem.

A spanyol labdarúgó-mérkőzések és az összefoglalók egyik új házigazdája Lissák Laura lesz Bognár Domokos oldalán.

Táncosként közel áll hozzám a sport világa és bármennyire is meglepő, a foci mindig is érdekelt. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen lehetőséget kaptam, rengetget tanultam már most, egy nagyon izgalmas szakasza indult el az életemnek, aminek minden percét élvezem.

tv2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik