Élet-Stílus

Bódi Guszti: Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni Egyiptomban

TV2
TV2
„Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, legalább tíz csávó könyörgött, hogy adjuk el.”

Bódi Guszti és Margó Egyiptomba utaztak pihenni, mivel az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztak, szinte egész Európát bejárták fellépéseik során. Az énekes a Borsnak elmondta: a pihenés mellett az volt a célja, hogy elkényeztesse a feleségét, aki nem csak, hogy elment vele az összes koncertre, de a házimunkát is elvégezte mindennap.

Az első 4-5 napot szántuk a lustálkodásra, utána pedig belevetettük magunkat a programokba. Tevegeltünk, quadoztunk a sivatagban, és Margó Jeepet is vezetett. Úgy ment, mint a Szállító! Nagyon ügyes volt, egyszer sem fulladtunk le, nem sodródtunk ki, pedig a sivatag kellős közepén, a buckákon mentünk

– mondta el Bódi Guszti, majd arról is mesélt, hogy neje szépsége annyira lenyűgözte a helyieket, hogy a világ összes tevéjét odaadták volna érte.

Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni. Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, legalább tíz csávó könyörgött, hogy adjuk el, de mondtam, hogy az én feleségemet a világ összes tevéjéért sem adnám oda. Ennyi teve nincs a világon!

– árulta el a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik