Élet-Stílus

Tóth Gabi tanácsokkal látja el Békefi Viktóriát az anyasággal kapcsolatban

TV2
TV2
A két énekesnőnek nagyon jó a kapcsolata.

Júniusban született meg Békefi Viktória és Feng Ya Ou, a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzőinek közös kislánya, Mei Liza. A mindennapjaikról és az anyaságról a story.hu-nak mesélt az énekesnő.

Imádjuk az itthonlétet a picivel. Lizi minden nap csinál valami újat, tegnap például először felkacagott, de már utánozza a hangokat, amiket mutatunk neki. Most egy kicsit nyűgösebb, mint szokott, szegénykémnek elkezdett jönni a foga, de ezen kívül tényleg egy tünemény

– árulta el Békefi Viki, aki szinte mindenhová magával viszi kislányát, mivel szeretnék őt hozzászoktatni, hogy mindenhol jól érezze magát. Szülei szakmájából adódóan hozzá is kell szoktatni kislányukat az állandó jövés-menéshez.

Az a helyzet, hogy a szezon kellős közepébe született bele a pici. Ya Ou végig koncertezett, de az első időszakban igyekeztük úgy intézni a dolgokat, meg ő is a fellépéseit, hogy minél többet tudjon velünk lenni. Ez hál’ istennek össze is jött, megvártuk a fürdetéssel vagy éppen elkísértük, ha délutáni fellépése volt. Szerencsére ez a húzós időszak lezárult, és sokkal többet tudunk együtt lenni

– fogalmazott Békefi, aki nemrég maga is visszatért a színpadra egy fellépés erejéig: Tóth Gabi nyárzáró koncertjén énekelt el egy-két dalt. Mint kiderült, a két énekesnő a közös munkán kívül a magánéletben is jó kapcsolatot ápol egymással.

A várandósságom alatt is többször beszéltünk telefonon, és nagyon sok jó tanácsot adott, mindig meghallgatott. Mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk szerencsére. Most is megy az üzenetváltás, küldöm a piciről a képet, és beszélgetünk róla.

Tóth Gabinak is van egy kislánya, a hároméves Hannaróza. Az énekesnő korábban a csalad.hu-n vezetett blogot, bejegyzéseiben az anyaság kérdéseit boncolgatta. Júliusban fejezte be a blogolást.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik