Élet-Stílus

Majka a megcsalásról: Nem nézünk bele egymás telefonjába, nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Azt mondja, belehalna, ha megtudná, hogy a felesége hűtlen volt hozzá.

A héten lapunk is megírta, hogy a YouTube-ra visszatér Hajdú Péter ottalvós műsora, Beköltözve Hajdú Péterhez címmel. Az első vendég Majka lesz, a pénteki premier előtt a Blikk kapott meg előzetesen egy részletet a beszélgetésből, melyben a rapper és felesége, Majoros Hajnalka kapcsolatáról van szó.

Egyebek mellett kiderült, hogy 13 év együttlét után, a mai napig tetszeni akarnak egymásnak. „Reggel, mielőtt lemegyek hozzá, bevizezem a hajamat, mert nem akarok előtte hülyén kinézni” – mesélte Majka. A rapper ezen kívül azt is fontosnak tartja, hogy párjának legyen saját tere, ezért minden évben elküldi őt a barátnőivel egy utazásra, amit teljes egészében ő áll, és csak az utolsó pillanatban árulja el nekik az úti célt. Hajdú kérdésére azt is elárulta, hogyan viszonyul a hűtlenséghez.

Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem… De nem tudok semmit ezekről a dolgokról, és nem is akarok

– jelentette ki Majka, hozzátéve: nem tudja, képes lenne-e teljes mértékben túllépni a megcsaláson.

Szerintem mindent meg lehet bocsátani, de ott marad benned egy olyan tüske, amitől az olyan dacos, kicsit egoista emberek, mint én, vagy esetleg ő is, egész életében nem tudnak szabadulni. Ugyanakkor éppen ezért nem nézek bele a telefonjába, amiként ő sem az enyémbe. Mindig azt mondjuk – és ez hatalmas igazság –, hogy nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni. Minek nyomozgassunk a másik után, hogy hova megy, mit csinál… Ilyen nincs! Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is.

Nemrég Majoros Hajnalka az Adom a napom című műsorban vendégeskedett, ahol a főállású anyaságról is beszélt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik