Élet-Stílus

Majoros Hajnalka a főállású anyaságról: Sokáig kérdezgettem magamtól, ez munka-e

tv2
tv2
De aztán megértette, hogy az, nagyon is.

Az Adom a napom című műsor vendége volt Majoros Hajnalka, aki egyebek között Majkával való házasságáról is megosztott gondolatokat Geszti Péter műsorvezetőnek. Például arról, hogy a rapper zenéiben bizony neki is van melója:

Nyilván közöm is van hozzá valamilyen szinten, hogy most már jó dalokat ír.

Mint az a story.hu szemléjéből kiderült, Majoros Hajnalka a főállású anyaságról is megosztotta gondolatait, elmondta például, hogy sokáig nem tudta hová tenni, ez munka-e vagy sem.

Egymás után olyan intenzív hétköznapjaink vannak, hogy néha már azt sem tudom, hol áll a fejem. Az egyik gyereket ide kell vinni, a másikat oda, ráadásul ezt még össze is kell egyeztetni. Nekem ez a melóm. Sokáig kérdezgettem magamtól, hogy ez munka-e. És igen! Ez kőkemény munka, amit mi, anyák és nők végigcsinálunk. Isten ments, hogy segítsen valamit (Majka – a szerk.)! Ő eljátszotta, hogy nem ért hozzá, és ez így is maradt. Egyszer olyan beteg voltam, hogy nem tudtam kikelni az ágyból, így nem volt más választása. Olyan tökéletesen végig vitte azt a három napot, hogy azt éreztem, elveszi a munkámat. De a negyedik nap minden borult, és csatatérré vált a lakás.

Az egykori Playmate hozzátette, 13 éve alkotnak egy párt Majkával, mégse voltak botrányaik ez idő alatt.

Szoktuk is hangoztatni, hogy a hagyományos értékrendet követjük. Nálunk Peti a kenyérkereső, az erős férfi, én pedig a melegséget és a hátteret biztosítom otthon. Ahogy mondani szokás, egy erős férfi mögött mindig erős nő áll, én ís így tartom.

Majka egyébként hamarosan Hajdú Péter új műsorának lesz az első vendége:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik