Élet-Stílus

Új jelentkező érkezett a világ legnagyobb ajkai címért

Szörnyetegnek hívják, de nem áll meg, míg nem dönti meg a Guinness-rekordot.

Több olyan nőről is írtunk már korábban, akik attól remélik kiteljesedésüket, hogy extrém méretű ajkakat plasztikáztatnak maguknak. Ehhez úgy tűnik, mindig találnak olyan sebészt is, aki jó pénzért hajlandó elvégezni ezeket a beavatkozásokat – ebben a toplistánkban azokat az eseteket gyűjtöttük össze, mikor egy-egy ilyen próbálkozás tragikus eredménnyel zárult.

Ennek a megszálltságnak egyik zászlóhordozója Andrea Emilova Ivanova, akiről utoljára akkor számoltunk be, mikor a legnagyobb ajkai után a világ legnagyobb női arccsontjaira is vágyott. Ivanovával mérkőzik a címért Sofia Lips (magyarosítva Ajak Szofia), aki fejébe vette, ha nem is a világ, de legalább az Egyesült Királyság legnagyobb ajkaival szeretne a Guinness Rekordok Könyvébe bekerülni.

A 27 éves nő eddig 50 ezer fontot (több mint 22 millió forint) költött célja elérésére, de a testének egyéb részeit is érintő beavatkozások együttes ára 500 ezer fontig (körülbelül 225 millió forint) rúg a Daily Mail szerint. A műtétek árát azzal keresi vissza, hogy videóra veszi azokat, és közzéteszi olyanok számára, akik ezek megnézésében akkora élvezetet lelnek, hogy fizetni is hajlandók érte – ami az összeg alapján sokkal népesebb tábor lehet, mint azt elsőre megtippelnénk.

A fizetős tartalmain túl Instagramra is feltölti arcának legújabb változásait, ahol azonban kap hideget-meleget: volt, aki szörnyetegnek nevezte a manchesteri nőt, ajkait rondának kiáltották ki, valamint többen aggodalmukat fejezték ki, Lips fizikai és mentális egészségét féltve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sofia lips (@sofia_lipsx) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik