Élet-Stílus

Borsos áron indít új, exkluzív szolgáltatást a Tinder

Furcsa módon épp azoknak, akiknek elege van a jobbra-balra húzogatásból (csak ugye mégsem sikerül letörölni azt a fránya alkalmazást).

A Tinder egy új, exkluzív előfizetős szolgáltatást indít, amelyet csak meghívott felhasználói vehetnek majd igénybe – írja a LadBible.

A társkereső platform legaktívabb felhasználói számára kínálja fel a Tinder Select névre hallgató szolgáltatást – azoknak, akik bármennyire is szerették volna, még nem találták meg az igazit. A havi 499 dolláros (körülbelül 185 ezer forint) szolgáltatásról a Tinder fő termékmenedzsere, Mark Van Ryswyk a következőt nyilatkozta:

Tudjuk, hogy van a rendkívül elkötelezett és aktív felhasználóknak egy részhalmaza, akik a kapcsolatok megtalálásának hatékonyabb és eredményesebb módjait helyezik előtérbe. Az elmúlt hónapokban széleskörű teszteket és visszajelzéseket végeztünk ezzel a közönséggel, hogy egy teljesen új ajánlatot fejlesszünk ki számunkra.

Ez lesz ugyebár a Tinder Select, melynek használatával olyan felhasználók számára is lehet üzeneteket küldeni, akikkel a szolgáltatásra előfizetők még nem párosodtak össze.

A cég a következő hónapokban fogja kiküldeni a meghívókat, a szolgáltatás használatához azonban egy ötlépcsős szűrőrendszeren kell átverekednie magukat a reménytelen szerelmeseknek:

  1. Hitelesített profilkép (sokan feltehetőleg már itt el fognak vérezni).
  2. Minimum négy fénykép feltöltése.
  3. Rövid bemutatkozás írása.
  4. Legalább öt érdeklődési kör megadása.
  5. Felelni a kérdésre, hogy milyen motivációból töltődött le az alkalmazás.

És plusz egy: kifizetni a havidíjat.

Kapcsolódó
Így védekezhet a tinderes csalók ellen
Tipplista, hogy mire érdemes figyelni a randiappok használata közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik