Élet-Stílus

Gregor Bernadett: Nem is tudtam magamról fiatalon, hogy szép nő voltam

Soós Lajos / MTI
Soós Lajos / MTI
Mint mondja, mással volt elfoglalva akkoriban.

Gregor Bernadett régi, róla szóló cikkekről beszélt a 25. születésnapját ünneplő Storynak. A színésznő egy „Az anyaság kellett, hogy igazán nőnek érezzem magam” című írás kapcsán elárulta, akkori szavait még most is igaznak tartja.

Csúnya kislány voltam. Most egyébként nem látom, hogy annyira csúnya kislány lettem volna, de szerintem mindig az volt a fontos, hogy én mit sugárzok magamból

– mondta el.

Egy több mint húsz évvel ezelőtti fotója kapcsán elárulta, azon egy „csinoska, szép kis nőt” lát, de amikor a kép készült, nem érezte magát szépnek. Mint mondja, több korosodó kolléganője számol be az övéhez hasonló tapasztalatokról.

Nem is tudtam magamról fiatalon, hogy én egy dekoratív, szép nő voltam, mert annyi minden mással voltam elfoglalva akkoriban. Én fiatalon lettem anya, aztán mire ráeszméltem, hogy egyébként én valószínűleg tetszem a férfiaknak, addig jó sok idő eltelt. Későn érő vagyok, de az nem baj, nem? Mert akkor valószínűleg majd későn fogok megöregedni is, ebben bízom

– fogalmazott, hozzátéve: hazudna, ha azt mondaná, nem fontos neki „valamiféle állagmegőrzés”, amit a külvilág is elvár tőle.

Ha nem törődsz magaddal, akkor azt mondják, csúnyán megöregedtél, mint hogyha az valami jellemhiba lenne, pedig hát jó esetben ez mindenkivel megtörténik. Ha látszik rajtad, hogy teszel magadért, és hogy idősebb lettél 10-15-20 évvel, még sincs rajtad ránc, akkor az a gyanús. Tehát olyat úgysem tudsz csinálni, amivel mindenki tetszését kivívod. Nekem az a fontos, hogy ha én a tükörbe belenézek, akkor önazonos legyek, az legyen kívül, ami belül.

A teljes videót a YouTube-on lehet megtekinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik