Élet-Stílus

Pingvint vagy egy férfit látsz ezen a képen? Sokat elárul rólad

Azt is megmutatja, hogy zárkózottabb vagy nyitottabb személyiség vagy.

Ismét egy optikai feladvány hozza lázba az internetet.

Az Express szemlézte a videót, amelyben Mia Yilin influenszer bemutat egy képet. Hogy mit ábrázol, azt nem olyan könnyű megmondani, hisz van, aki egy pingvint, van, aki egy férfit lát rajta. Legalábbis elsőre.

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #psychologyfacts #entertainment #funfacts #trending #fyp #fypシ #relationship #fortune #fengshui #wealth #china #chinese #chinesewithmia #mia_yilin #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

Te melyiket?

Az influenszer elmondta, mit jelent az egyik és a másik „látásmód”.

Ha először pingvint látsz, akkor egy introvertált ember vagy, aki nem szereti nyomást vagy, ha határok közé szorítják. Független szellem, aki szabadságra és autonómiára vágyik.  Bár visszahúzódónak tűnsz, barátságos és vidám ember vagy, akinek nagyon fontos az együtt töltött idő.

Ha először férfit látsz, akkor extrovertált vagy, aki könnyen ismerkedik, barátkozik, tökéletes érti az embereket és hatással is tud lenni rájuk. Könnyen kiismeri mások szándékait, többnyire magabiztos, csak néha inoghat meg, ilyenkor másoktól vár visszaigazolást. Általában közkedvelt figurák.

Yilin egyébként rendszeresen közzétesz optikával kapcsolatos tartalmakat az oldalán, nemrég mi is írtunk egyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik