Élet-Stílus

Ezzel az optikai feladvánnyal sokat megtudhatsz a személyiségedről

Introvertált vagy extrovertált vagy? Mindenkivel őszinte vagy, vagy csak a közeli ismerőseiddel? Nézz a képre, és megtudhatod.

Mia Yilin Tiktoker a napokban osztott meg egy képet, amely szerinte kiválóan alkalmas arra, hogy megértsük a személyiségünket – írja a Daily Mail.

Az oldalon több mint 450 ezer követővel rendekező influenszer szerint a kép segítségével kiderülhet, hogy valaki milyen barát, milyen állatot kedvel, hogyan kommunikál vagy, hogy introvertált vagy extrovertált-e.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

A képen egy oroszlán látható zebrák társaságában. Árulkodó, hogy melyiket látod meg először.

Ha először a két zebrát láttad, akkor remekül tudsz beszélgetni és barátságokat kötni

– mondta Yilin.

A TikToker szerint a „zebrások” mindig tudják, mit akar hallani a másik, és ennek eredményeként képesek befolyásolni az embereket. Csaka a legközelebbi barátaival és családtagjaival őszinte, a mélyebb beszélgetéseket is inkább velük ejti meg.

Mia elmondta azt is, mit jelent, ha valaki az oroszlánt látja meg először.

Szerinte az ilyen emberek szeretnek egyedül lenni, fontos számukra az énidő, és inkább introvertáltak. Ritkán emelik fel a hangjukat, mert tudják, hogy hangoskodással semmit nem lehet elérni, inkább a higgadt érvelésben hisznek.

A kommentelők fenntartásokkal kezelték a rejtvényt, kíváncsiak voltak, mennyire pontos az értékelés.

Nem értem, hogyan szerezhetsz információt abból, amit először lát valaki, csak fogom a fejem

-írta egyikük.

Neked működött a feladvány?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik