Élet-Stílus

Visváder Tamás: Nekem az annyira prosztó, amikor a bensőséges kapcsolatodat eladod egy újságnak

TV2
TV2
Annak idején ők is eladták az esküvőjüket egy újságnak, de ma már nem így tennének.

Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla voltak a Blikk Mizu? című műsorának vendégei. A családi YouTube-csatornát üzemeltető házaspár több tévéműsorban szerepelt már, most egyebek mellett a médiával való kapcsolatukról beszéltek.

Visváder elmondta, eleinte kerülték a szereplést, de az esküvőjükre elhívtak egy újságot, mert azt az infót kapták, hogy ha ezt nem lépik meg ők, akkor lesifotósok jelennek majd meg, hogy képeket készítsenek például a menyasszony testvéréről, Vajna Tímeáról. Öt év távlatából másként látja ezt a dolgot, már nem engedne oda újságot, ahogy egy jövőbeli fogadalommegújítást sem médianyilvánosan tartana meg.

Most őszinte leszek, és meg lehet sértődni, bárki, aki nézi, még ha ilyen celebismerőseink is vannak: nekem az annyira prosztó, amikor a te bensőséges kapcsolatodat megéled újra – és mi gondolkozunk azon, hogy megújítjuk úgy, hogy a gyerekeink is ott vannak, hogy ez egy sírig kísérő élmény legyen –, és ezt te eladod egy újságnak vagy a képeit odaadod. Mi a gyerekeinket se pakoltattuk ki a születés pillanatában

– mondta el az üzletember, aki szerint a családi események nem azért fontosak, hogy a külvilágnak bizonyítsanak velük bármit is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik