Élet-Stílus

Pintér Tibor azt mondja, csak a show kedvéért udvarolt anno Tóth Andinak a dzsungelben

TV2
TV2
Az énekesnő 18 éves volt, mikor együtt szerepeltek a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Pintér Tibor volt a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége. A műsorvezető egyebek mellett arról kérdezte a lovas színészt, mi az oka, hogy az elmúlt időben kevesebbet szerepel a bulvárban. Pintér azt mondta, ezt tudatosan alakította így. Régen azért akart mindenáron képernyőn lenni, mert hírnévre, népszerűségre és a közönség szeretetére vágyott.

Amikor rájöttem arra, hogy önmagában a hírnév és az, hogy képernyőn vagyok, nem jó és hamis képet állít fel rólam – és ez már negatívummá vált, már gyengítette a pályámat, azt, amiért elindultam –, akkor döbbentem rá, hogy ezt le kell állítani

– fogalmazott a színész.

Később arról beszélt, minden kereskedelmi csatornán futó műsorban, amiben szerepelt, a legjobb arcát akarta megmutatni, de szerinte pont ezt fordították ellene a műsorkészítők. Ezzel együtt nem tagadja saját felelősségét abban, hogy egy időben bőven szolgáltatott témát bulvársajtónak. Példának a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!-t hozta fel, ahol a nála 25 évvel fiatalabb, akkor alig 18 éves Tóth Andinak csapta a szelet a kamerák előtt.

A beszélgetés ezen pontján zajlott le a következő párbeszéd Hajdú Péter és vendége között:

– Tenya, én ismerlek, te udvaroltál neki.

– Hát ott, abban a showban.

– Ez a csaj pont az eseted.

– Nem volt érdektelen számomra Tóth Andi…

– Az akkori Tóth Andi biztosan az eseted volt.

Hajdú ezután arról kezdett beszélni, neki milyen nők tetszenek. Pintér ezt követően elmondta, már akkor is érezte a szakadékot maga és az énekesnő között, ami miatt nem működött köztük a kémia. Hozzátette: szerinte ez nem feltétlen a korkülönbség miatt volt, bár az is „predesztinálta a dolgot és nevetségesebbé tette a kelleténél”.

Azért én tudom az értékeimet és nagyjából tudom magam hova rakni, hogy még hány évvel fiatalabb kategóriájú hölgynek udvarolhatok bátran és ízléses kereteken belül. A Tóth Andi ebbe beletartozhatott volna, nem ez volt a gond, hanem hogy egész egyszerűen már akkor éreztem, hogy nincs közös témánk. Andi bebújt a hálózsákba, és egész nap ott feküdt. Abszolút egy introvertált egyéniség volt ott, és azóta biztos kinyílt már

– mondta el Pintér.

Állítja: önszántából ment bele a „bohóckodásba és a provokatív trashkedésbe”, ami nem is esett nehezére, hiszen színész, de mindez nem tett jót neki, mert az emberek ez alapján ítélték meg. Mint mondja, azóta igyekszik a szakmai tevékenységét előtérbe helyezni.

A teljes beszélgetést a YouTube-on lehet megtekinteni.

A színész kétszer vált, jelenlegi párja a nála 22 évvel fiatalabb Ilyés Jenifer. Egy harmadik házasság lehetőségéről nemrég így nyilatkozott:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik