Élet-Stílus

Egy bíróságon kapott öltáncért került bajba a botrányairól híres kolumbiai bírónő – videó

Vivian Polaníát korábban azért tiltották el több hónapra a bíráskodástól, mert az ágyában félmeztelenül fekve és cigizgetve vezetett le egy online videókapcsolaton keresztül megtartott tárgyalást.

Ismét bajba került az a kolumbiai bírónő, akit egy évvel ezelőtt három hónapra eltiltottak a hivatásától, miután nem megfelelő körülmények között vett részt egy online tárgyaláson.

Vivian Polanía ezúttal az ünneplést vitte túlzásba, amikor a Cúcuta város bíróságának otthont adó épületben rendezett buli alkalmával öltáncot kapott egy sztriptíztáncostól.

A férfi különleges helyszínen előadott produkciójának, és az egészet látványosan élvező bírónő történetéből a Daily Star szerint azután lett botrány, hogy felkerült az internetre pár bulin készített videó.

Az egyik felvételen még azt is megnézhetjük, hogyan eteti meg egy a táncos a bírónőt.

A videók éles vitát váltottak ki Kolumbiában, a sokak szerint nem megfelelően viselkedő bírónő rengeteg kritikát is kapott miatta, azonban Polanía úgy látja, hogy azért nincs semmi kifogásolni való a viselkedésében, mert a bulit a hivatali időn kívül rendezték meg.

A helyi médiának nyilatkozva Polanía – aki maga fizette az eseményt – azt mondta:

Meghívást kaptunk egy Szeretet és barátság napi partyra, amit »színes partynak« neveztek el. Minden bíróságnak egy vidám belépővel kellett előállnia. Nem hiszem, hogy ez egy szexuálisan explicit videó, csak élénkek voltunk.

Észak-Santander és Arauca megyei igazságügyi tanácsa azonban nem így látja. A hivatalos álláspontjuk szerint nem lett volna szabad ilyen bulit rendezni a bíróság épületében, mert az ilyen rendezvények ártanak az igazságszolgáltatás méltóságának, és az emberek igazságszolgalátatásba vetett hitének is.

Vivian Polanía egyébként nemcsak most, és a tavaly bugyiban cigizgetve levezetett tárgyalás után került bajba, hanem 2020-ban is, amikor bírónőként fehérneműs képeket küldözgetett magáról azért, hogy kedvezményes áron vásárolhasson magának ruhákat.

Az Országos Igazságügyi Fegyelmi Bizottság azóta „vizsgálatot rendelt el a Polanía legutóbbi videójában szereplő tisztviselők és alkalmazottak ellen”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik