Élet-Stílus

Bugyiban, fekve, cigizve vett részt a bírónő az online tárgyaláson

A kolumbiai jogászt felfüggesztették.

Kolumbiában felfüggesztettek a munkavégzés alól egy bírónőt, miután nem éppen alkalomhoz módon öltözött fel egy online tárgyalásra.

Vivian Polania nemrég egy 2021 júniusában Cúcuta városában, egy katonai alakulat ellen elkövetett autós robbantással kapcsolatos online tárgyaláson vett részt – írja a New York Post. A bírónő az elején közel egy órán át kikapcsolva tartotta a kamerát, ekkor még csak annyi tűnhetett fel a résztvevőknek hogy Polania nehezen érthetően beszél; amikor viszont meglátták őt,

hamar kiderült, hogy vállalhatatlan állapotban fekszik egy ágyban, ziláltan, álmos szemekkel cigarettázik.

Amikor egy ügyvéd figyelmeztette, hogy be van kapcsolva a kamerája, villámgyorsan cselekedett, és ismét láthatatlanná vált a résztvevők számára.

A 34 éves nőt bemutató fotók hamar elterjedtek az interneten; a bírónő munkaadói pedig nem tétlenkedtek: a Norte de Santander-i igazságügyi fegyelmi bizottság úgy döntött, hogy Vivian Polania több közigazgatási rendelkezést is megsértett, nem az öltözködési szabályoknak megfelelő viseletben vett részt a tárgyaláson, nem adta meg a kellő tiszteletet az azon részt vevőknek, ezért februárig fizetés nélküli szabadságra küldték.

A bírónő néhány nap után egy rádióműsorban nyilatkozva törte meg a csendet, közölte: a híresztelésekkel ellentétben nem volt félmeztelen, és csak azért kellett feküdnie, mert nagyon alacsony volt a vérnyomása.

Polaniának öltözködésével kapcsolatban korábban is merültek fel problémák, mert a rekkenő hőség miatt sokszor rövidnadrágban és pólóban jelent meg a tárgyalásokon; emellett az Instagram-oldala miatt is érték támadások: a platformon alsóneműben, erotikus pózokban látható néhány fotón. A bírónőnek több mint 30 ezer követője van az oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

vivianpolaniaf3 (@vivianpolaniaf3) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó