Élet-Stílus

Éjjelente csak Békefi Viktória kel a Feng Ya Ouval közös babájukhoz, utóbbi ugyanis nem ébred fel, ha a kicsi felsír

Ma reggel a feleségétől tudta meg az énekes, hogy a kislány igazából már nem is sír, inkább csak jelez, ha szüksége van valamire.

Feng Ya Ou és Békefi Viktória ma reggel a szigetszentmiklósi otthonukban fogadták a Mokka stábját, az adásban pedig szülői élményeikről meséltek a nézőknek. Mint mondták, a kislányuk, Mei Liza jó alvó, éjjelente csak egyszer kel fel, és délelőtt is hagyja még őket pihenni.

Abszolút Viki viszi az éjszakai műszakot. Nyilván ez azért van, mert már az elején kiderült, hogy én nem tudok felkelni. Nem azért, mert nem vagyok hajlandó, hanem egyszerűen nem ébredek meg arra, ha a baba felsír. Érdekes, pedig ott alszik mellettünk

– árulta el Feng Ya Ou, akit a felesége ekkor felvilágosított, hogy a babájuk igazából nem is sír már, csak jelez, ha szüksége van valamire.

Az énekes hozzátette, nekik eddig ez a rendszer vált be, szerinte ugyanis jobban járnak, ha a felesége két perc alatt elintézi ébredés után a baba körüli teendőket, mintsem hogy azzal húzzák az időt, hogy őt keltegeti.

A pár egyébként azt is megosztotta a nézőkkel, hogy a kislányuk születése előtt abban voltak a legbiztosabbak, hogy énekelnek majd neki, Lizától viszont nem azt a reakciót kapták, amire számítottak.

Vagy nem reagál semmit, vagy az van, hogy így balhézik. Valószínűleg hozzászokott már

– mondta az énekes, aki egyébként nemrég kifejtette, mennyiben változtatott a személyiségén az, hogy édesapa lett.

Kapcsolódó
Feng Ya Ou az apaságról: Teljesen megmaradtam saját magamnak, csak sokkal dúsabb személyiség lettem
Elmondta, mi motiválja lányos apukaként, és hogy hogyan tekint Békefi Viktóriára, mióta anya lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik