Szórakozás

Feng Ya Ou az apaságról: Teljesen megmaradtam saját magamnak, csak sokkal dúsabb személyiség lettem

Elmondta, mi motiválja lányos apukaként, és hogy hogyan tekint Békefi Viktóriára, mióta anya lett.

Június 9-én, édesapja születésnapján született meg Békefi Viktória és Feng Ya Ou kislánya, Mei Liza. Az énekes a szerdai Reggeliben az apaságról mesélt, pontosabban arról, milyen lányos apukának lenni.

Azt mondják, ez a legkeményebb, legalábbis a barátaim nagyon féltenek tőle. Bármennyire is inkább fiúban gondolkodtam az elején, mikor még saccolgattuk, azért nem bánom, hogy így alakult – sőt, talán még jobban is örülök neki –, mert azt érzem, hogy az én feladatom majd az lesz, hogy egy olyan férfipéldát mutassak a lányomnak, amit én is el tudnék képzelni neki a későbbiekben. Ha valamitől fél egy apuka, az az, hogy milyen fiúkkal fog majd találkozni, ha eljön az az időszak. Ilyen szempontból kifejezetten motivál, hogy egy kislányról kell gondoskodnom

– mondta el Feng Ya Ou, majd arról beszélt, miben változtatta meg őt kislánya születése.

Azt gondoltam, hogy amikor megszületik, onnantól kezdve teljesen más ember leszek. Ha belenézek a tükörbe vagy elképzelem magam bármilyen szituációba, nem az az ember leszek, aki eddig voltam. Most ez nem így van. Teljesen megmaradtam saját magamnak. Ugyanúgy kelek, ugyanúgy fekszem le, csak sokkal több vagyok annál. Ez a legjobb, hogy egy csomó mindent meg tudsz tartani, nem kell aggódni semmin, hogy mi fog átalakulni, elveszni az életedben. Sokkal dúsabb személyiség lettem.

Feleségéről elmondta, mindig is pörgős személyiség volt, ez azonban a szülés után megváltozott, bizonyos szempontból nyugodtabb lett.

Ez az anyaszerep igazán rá lett írva, tulajdonképpen ennél jobb társat el sem tudtam volna magamnak képzelni, nagyobb biztonságban nem is tudhatnám a kisbabámat. Ez számomra is nagyon nagy megnyugvás. Azok a dolgok, amiken régen szeretett volna változtatni, azok is automatikusan kitisztultak: megnyugodott, nem pörög rá. Mondtam is neki, hogy ez valószínűleg azért van, mert most tökre kerek az élete, tudja a feladatkörét és imádja csinálni

Mióta anya lett, ő is teljesen másként tekint Békefi Vikire. Mint mondja, eddig is felnézett rá, de az új szerepben még nagyobbat nőtt a szemében.

Sokkal jobban akarok én is apa lenni egy ilyen anya mellett

– zárta gondolatmenetét az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik