Élet-Stílus

„Szerelmi hullámzásban” tört ki a házaspár TikTokon, követőik ezt gusztustalannak ítélték

A pár női tagja ennek hatására elsírta magát.

Egy TikTokon népszerű házaspár megosztott egy kívülről igen intimnek tűnő videót, melyre követőiktől nem éppen a várt reakciókat kapták. A Daily Mail szerint egészen konkrétan gusztustalannak nevezték őket.

A Lilianna Wilde és Sean Kolar által közzétett kedvesnek szánt felvételen az látható, ahogyan a házaspár a konyhájukban áll, és a férfi teste vibrálni kezd. Felesége ezt a jelenséget „szerelmi hullámzásnak” nevezi, amit a bennük túláradó szeretetenergiával magyaráz. Ahhoz, hogy ez az elektromos vibrációhoz hasonló jelenség a legmegfelelőbben áramolhasson szét körülöttük, a férfi magához szorítja kedvesét.

Ezt akkor tesszük, amikor egyikünknek annyi szeretet van a végtagjaiban, hogy nem tudja visszatartani, és úgy érzi, fel fog robbanni

– hallható a jelenség tudományos magyarázata Wilde szájából.

Az etűd után a nő jelzi követőinek, figyelmeztette őket arra, hogy cringe lesz (tehát fura), de szeretne ennél is tovább merészkedni: így hát vigyorogva megfogja a kamerát, és elkezdi azt rázni, hogy nézőivel is megoszthassa a benne még mindig túltengő szeretetenergiát.

A házaspár története azonban még nem ér itt véget; érzelmeik hullámvasútjának nem csak a magaslati levegővel rendelkező részébe szagolhatunk bele, hanem nyomon követhetjük zuhanásukat is.

@liliannawilde #stitch with @Lilianna Wilde genuinely sorry about this lol @Sean Kolar ♥️⚡️✨ #lovesurge #lovesurgeduet #duet #stitch #cringe #cringetok #cringeworthy ♬ love surge duets - Lilianna Wilde

Nem sokkal az eredeti videó megjelenése után Wilde könnyek között reagált az őket kommentek formájában ért támadásokra, melyekből mi is idézünk néhányat:

  • „Hiányzik az az ember, aki 10 másodperccel ezelőtt voltam.”
  • „Ha ez a szerelem, akkor nem akarom.”
  • „A videó miatt elgondolkoztam azon, hogy szakítsak a barátommal, csak azért, hogy soha ne kockáztassam meg a szerelmi hullámzás megtapasztalását.”

Lilianna Wilde reakcióvideójában megvallja, ha az volt követőinek a célja, hogy elszomorítsák őt, akkor sikerült neki; bár tud nevetni magán, és néhány kommentet kifejezetten szórakoztatónak talált, de a sértőnek és gonosznak ítélt hozzászólásoktól összeszorult a szíve (s tán kevesebb szeretetenergiát fog tudni áramoltatni).

@liliannawilde i was doing really well and laughing a lot and then just hit a wall last night and everything got really overwhelming. and again, i’m not taking about some of the really funny duets/stitches, that’s part of posting on the internet and i accept that. what I’m heartbroken over are the really awful things people are wishing on Sean and I. please think before you type, I’m very very lucky that my offline life is so wonderful that I can look away, but some people aren’t so lucky and for their sake please consider what you write. #lovesurge ♬ original sound - Lilianna Wilde

Ajánlott videó

Olvasói sztorik